Zemun, Hercegovačka

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1774
689 m²
10.0
MAGNAT
opis nekretnine

Zemun, ” grad u gradu”, mesto duge i bogate istorije, predstavlja jednu od najlepših beogradskih opština.

Blizina reka, mogućnost uživanja u prirodi, boemski duh i njegova bogata infrastruktura čine ga veoma poželjnim mestom za život i stanovanje.

U tom smislu, Hercegovačka ulica pruža neophodne predispozicije lepo osmišljenog i mirnog životnog prostora u blizini svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja.

U mirnom i prijatnom okruženju nalazi se ova, po svim kriterijumima izuzetna ponuda koja se sastoji od tri idealno ukomponovana stambena objekta u lepo uređenom dvorištu od 10 ari. Odličan spoj savremenog i opuštajućeg ambijenta uz neophodan osećaj privatnosti i sigurnosti.

Ponuda obuhvata:

Pozicionirana neposredno do ulice, nalazi se četvorosobna prizemna kuća u korektnom stanju, površine 138 m2, sa dva kupatila

Središnji deo parcele, zauzima stambeni objekat od 151 m2 sa pet soba i dva kompletno renovirana kupatila

Na dnu parcele nalazi se atraktivan, sofisticirano – luksuzan stambeni objekat od 400 m2, moderne arhitekture i izvanredne multifunkcionalnosti prostora sa ukupno jedanaest soba i pet mokrih čvorova ( četiri kupatila + jedan toalet).

Odlikuju ga:

– vrhunski ugradni materijali, kvalitetne sanitarije,estetski lepo dizajniran i komforan dnevni boravak, funkcionalno

– prostrane i svetle prostorije, moderna led rasveta, tri terase sa ukupno 40 m2.

Ovaj objekat već dugi niz godina funkcioniše kao dom za stare ispunjavajući sve neophodne zakonske i sigurnosne parametre propisanih od strane nadležnih ministarstava.

Podrum od 70 m2.

Mogućnost parkiranja četiri vozila na ulici ispred objekta.

Sveukupna koncipiranost prostora i njegov potencijal, pruža mogućnost i za veoma kvalitetan i udoban porodičan život sa jedne strane ili reprezentativan poslovni prostor ( restoran, igraonica, dečiji vrtić, teretana, korporativno predstavništvo, moderan salon sa bogatom ponudom, za obrazovnu ili zdravstvenu namenu…) sa druge strane.

Od ukupne kvadrature, 138 m2 je uknjiženo, a preostali deo je ozakonjen.

Za svaku preporuku.

Kompletna infrastruktura u krugu od 1 km.

Linije gradskog prevoza: BUS: 15, 18, 45 i 78

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1774