Vračar, Nebojšina

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1036
64 m²
1.0
MAGNAT
opis nekretnine

Nebojšina ulica je jedna od mirnijih ulica na Vračaru i proteže se od Hrama Svetog Save do Južnog bulevara.

Paralelna je sa prometnim ulicama Bulevar oslobođenja i Braničevske ulice.

Veliki deo ulice je oivčen zelenom površinom Karađorđevog parka.

Preko Autokomande je dobra povezanost sa ostalim delovima grada.

U ponudi je lokal od 64m² u prizemlju zgrade iz 2000. godine sa veoma urednim i održavanim ulazom.

Inicijalno, poslovni prostor čini velika prostorija koja je lako adaptibilna i prilagodljiva konkretnim potrebama korisnika prostora (trenutno je adaptiran u dve prostorije i koristi se za frizerski salon).

Okrenut je ka ulici sa velikim zaštićenim izlogom.

Takođe se prodaje poslovni prostor od 54m² dvorišno orijentisan koji se naslanja na prostor od 64m² što daje mogućnost pripajanja i dobijanja kvadrature od 118m² (što se može videti na skici).

Poslovni prostor od 54m² je inicijalno činio jedan prostor ali je adaptiran tako da poseduje 4 prostorije:

prostrani hodnik iz kojeg se ulazi u dve prostorije sa jedne strane i u jednu prostoriju sa druge strane i toalet (prostor je ranije je korišćen za zubnu ordinaciju).

Oba prostora se mogu odmah koristiti bez ulaganja.

Opremljeni su čajnom kuhinjom, podovi su urađeni od granita, alu prozori sa rešetkama, kvalitetna ulazna vrata sa rešetkama i urednim toaletom.

Mogućnost korišćenja za razne aktivnosti (IT sektor, računovodstvene agencije, stomatološku ordinaciju, polikliniku, salon lepote, privatne škole, obdanište, predškolske ustanove/vrtić, razne agencije, advokatske kancelarije i dr.

Preporuka za investiciju!

Nekretnina je uknjižena kao poslovni prostor 1/1 bez zabeležbi i tereta tako da je idealna i za kreditne kupce!

U blizini nekretnine koja se prodaje nalaze se kulturno istorijski spomenici: Hram Svetog Save, Narodna biblioteka Srbije, Karađorđev park i dr.

U blizini su KBC, Medicinski fakultet, pošta, osnovne škole, predškolske ustanove/vrtići, Stomatološki fakultet, banke, trgovine, Univerexport, apoteke, atraktivni restorani i kafići i dr. Udaljenost do Hrama Svetog Save je 650 metara, a do Autokomande samo 450m!

Dobra povezanost sa svim delovima grada!

Linije gradskog prevoza: Bus: 17, 30, 31, 31N, 33, 33N, 36, 39, 42, 47, 47N, 48, 48N, 59, 78, 401, 401M, 402, E9 Tramvaj:9, 10, 14.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1036