Lazarevac, Ibarski put

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1387
5000 m²
MAGNAT
opis nekretnine

ISPLATIVA INVESTICIJA!

Opis lokacije:

Poslovni kompleks nalazi se u Industrijskoj zoni na 900m od skretanja za Lazarevac, na samom Ibarskom putu, zvanom i Ibarska magistrala, koji je državni put prvog B reda u Zapadnoj Srbiji.

Opis nepokretnosti:

Ceo poslovni kompleks je modularnog tipa 5 građevinskih parcela pravougaonog oblika različitih površina, u proseku svaka od oko 50a po parceli.

Prostire se na ukupno 24,131m2, vlasništvo je pravnog lica sa obimom udela 1/1, i poseduje Urbanističku informaciju o lokaciji na osnovu koje je dozvoljeno projektovanje i gradnja. Pomenute građevinske parcele svaka površine oko 5.000m2, ukupnog uličnog fronta u širini od 152m sa predhodnim odobrenjem Direkcije za puteve za priključenje na Ibarsku magistralu, nalazi se poslovni kompleks, u čijem sklopu je Upravna zgrada od 260m2, magacinski prostor od ukupno 1.700m2, (prvi magacin od 650m2, drugi magacin od 700m2, garaža 20m2, hladnjača 30m2, mašinska radionica sa kanalom i pratećom infrastrukturom od 55m2, portirnica 5m2, kao i dodatne manje prostorije, kotlarnice, ostave i sl.) i veliki asfaltirani manevarski prostor – saobraćajnica, površine od oko 4.000m2.

Upravna zgrada je spratnosti P+1 u okviru kojih je organizovano 6 kancelarija, 2 mokra čvora, čajna kuhinja i 2 Showroom-a.

Opremljena je kompletnim kancelarijskim nameštajem i video nadzorom koji sa 24 kamere pokriva ceo kompleks.

Magacinski prostori su kompletno opremljeni regalima, a visina magacinskog prostora je od 6 do 9 m.

Poslovni kompleks je u potpunosti infrastrukturno opremljen strujom (trafo stanica se nalazi na samoj parceli jačine 200 KW, sa mogućnošću proširenja), agregatom za rezervno napajanje John Deer 20kw, gradskim vodovodom f110, optičkim internetom itd.

Celokupan kompleks je urađen prema propisima protivpožarne zaštite i zaštite na radu.

Za građevinske parcele urađena je propisana drenaža i nasute su tvrdom kamenom podlogom i tucanikom.

U poslovnom kompleksu trenutno posluje porodična firma koja se 18 god. bavi delatnošću veleprodaje, i koja bi potencijalno ostala u dugoročnom zakupu.

Građevinska parcela u površini od 5.000m2 sa svim pratećim građevinskim objektima i magacinskom i kancelarijskom opremom prodaje se po ceni od 895.000 EUR.

Ostale građevinske parcele u zavisnosti od pozicije prodaju se za između 2.000 i 2.500e/aru.

Predmet prometovanja je svaka građevinska parcela pojedinačno ili celokupnan poslovni kompleks, u zavisnosti od potrebe investitora.

Za kupovinu celokupnog kompleksa sa svim građevinskim parcelama ostavljena je mogućnost posebnog dogovora.

INFO o lokalnim sadržajima:

Na južnom delu put ide paralelno uz reku Ibar, po kojoj je dobio ime.

Završava se na graničnom prelazu Mehov Krš sa Crnom Gorom.

Ukupne dužine je 298 kilometara, udaljena od autoputa Miloš Veliki 6 km, 45 km od Beograda, sa preko 18.000 vozila dnevno, jedan je od najprometnijih putnih pravaca u državi.

Na deonici Beograd – Čačak ide trasom evropskog puta E763, a na deonici Čačak – Kraljevo

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1387