Surčin, Tabla 013

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1668
160 m²
MAGNAT
opis nekretnine

Lokacija je izuzetna.

Plac se nalazi direktno na auto – putu E 75 i na petlji Koridora 10, u centru svih najaktuelnijih komercijalnih i razvojnih zbivanja Beograda, u srcu privredne zone, na ukrštanju svih glavnih auto – putskih pravaca u Srbiji i ovom delu Evrope.

Administrativno i funkcionalno je pozicioniran u Surčinu, na području grada Beograda i centralne Srbije.

Istovremeno ovaj plac izlazi na frekventan magistralni put Surčin-Dobanovci u blizini pruge.

Lokacija je otvorena za moćnija ulaganja i izuzetno pogodna i podsticajna za snažniju privredu i komercijalne sadržaje svih vrsta.

Petlja Surčin-Dobanovci sa ulivno-izlivnim saobraćajnicama u vidu priključka na obilaznicu i auto-put koridora 10 je odmah tu u krugu, kao i petlja i početak auto-puta Miloš Veliki koji je u neposrednoj blizini, i budući nacionalni stadion.

Odlična saobraćajna povezanost sa Beogradom, međunarodnim aerodromom „Nikola Tesla“ Beograd i Dobanovačkom petljom kao glavnim čvorištem u Srbiji.

Predmet prodaje je uknjižen plac pravilnog pravougaonog oblika, ekskluzivno gradsko građevinsko zemljište u privrednoj zoni u Surčinu, površine 160 ari.

Ovaj plac namenjen je samo za najsnažnije privrednike i one koji tačno znaju šta žele, imaju viziju, know-how, kapacitete i razvojne potencijale.

Veoma zgodna lokacija je izuzetno perspektivna i pruža različite i velike mogućnosti u pogledu namene.

Treba na vreme zauzeti ovu lokaciju.

Prisutna je tendencija rasta cene.

Lokacija je otvorena za međunarodne i domaće profilisane ulagače najveće reputacije i potencijala koji žele da grade na raskrsnici svih puteva u pitomoj Sremskoj ravnici, sa dostupnom kompletnom modernom infrastrukturom.

Pored se gradi moderan poslovni objekat kompanije Maxima doo Lučani, a već namenski grade i druge poznate kompanije, dok je preko puta, sa druge strane parcele na auto-putu u blizini stacionirana i benzinska stanica OMV.

U blizini su i poznate kompanije, zgrada nekadašnjeg Centroproizvoda i Nestle, Nelt, BFF – baby food factory, Gebruder Weiss itd…

Moguća namena zemljišta je za izgradnju poslovnih zgrada sa logističko-distributivnim i magacinskim sadržajem, servisno-prodajnih centara i predstavništava, turističko-hotelskih i ugostiteljskih kompleksa, benzinskih stanica naftne industrije sa pratećim sadržajima za odmor i rekreaciju, specijalizovanih robnih kuća i tržnih centara, pratećih sadržaja aerodroma Beograd, i mnoštvo drugih namena…

Lokalni sadržaji su raznovrsni i stalno jačaju.

Sadržaji su takođe usmereni i ka potrebama međunarodnog aerodroma „Nikola Tesla“, komercijalnoj i privrednoj zoni opštine, koridora E10 kao i ka potrebama brojnih kompanija prisutnih na području prosperitetne gradske opštine Surčin.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1668