Vračar, Nebojšina

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1037
54 m²
MAGNAT
opis nekretnine

Nebojšina ulica je jedna od mirnijih ulica na Vračaru i proteže se od Hrama Svetog Save do Južnog bulevara.

Paralelna je sa prometnim ulicama Bulevar oslobođenja i Braničevske ulice.

Veliki deo ulice je oivčen zelenom površinom Karađorđevog parka.

Preko Autokomande je dobra povezanost sa ostalim delovima grada.

U ponudi je poslovni prostor od 54m² koji se nalazi u prizemlju u zgradi iz 2000. godine sa veoma urednim i održavanim ulazom.

Inicijalno, poslovni prostor čini jedana velika prostorija koja je lako adaptibilna i prilagodljiva konkretnim potrebama korisnika prostora.

Trenutno je podeljen na četiri prostorije:

široki hodnik iz kojeg se ulazi u jednu sobu sa jedne strane i dve sobe sa druge strane i toalet – koristi se za održavanje edukacija (ranije je korišćen za zubnu ordinaciju).

Dvorišno je orijentisan. Takođe se prodaje poslovni prostor od 64m² koji je orijentisan prema ulici i koji se naslanja na prostor od 54m² što ostavlja mogućnost pripajanja i dobijanja kvadrature od 118m².

Oba prostora se mogu odmah koristiti bez ulaganja.

Opremljeni su čajnom kuhinjom, podovi su urađjeni od granita, alu prozori sa rešetkama, kvalitetna ulazna vrata sa rešetkama i urednim toaletom.

Mogućnost korišćenja poslovnog prostora za raznorazne aktivnosti (IT sektor, računovodstvene agencije, stomatološku ordinaciju, polikliniku, salon lepote, privatne škole, obdanište, vrtić, razne agencije i advokatske kancelarije i dr.

Preporuka za investiciju!

Nekretnina je uknjižena kao poslovni prostor 1/1 bez zabeležbi i tereta tako da je idealna i za kreditne kupce!

U blizini nekretnine koja se prodaje nalaze se kulturno istorijski spomenici: Hram Svetog Save, Narodna biblioteka Srbije, Karađorđev park, i dr.

U blizini su KBC, Medicinski fakultet, pošta, osnovne škole, predškolske ustanove/vrtići, Stomatološki fakultet, banke, trgovine, Univerexport, apoteke, atraktivni restorani i kafići i drugi sadržaji.

Udaljenost do Hrama Svetog Save je 650 metara, a do Autokomande samo 450m!

Dobra povezanost sa svim delovima grada!

Linije gradskog prevoza: Bus: 17, 30, 31, 31N, 33, 33N, 36, 39, 42, 47, 47N, 48, 48N, 59, 78, 401, 401M, 402, E9 Tramvaj:9, 10, 14.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1037