Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1726
125 m²
4.0
MAGNAT
opis nekretnine

Opis lokacije:

Mikrolokacija ove nepokretnosti nalazi se u jednoj od većih saobraćajnica na Novom Beogradu – Petlja kod Beogradske Arene koja je izuzetno povezana sa ostalim delovima grada, centrom Beograda, aerodromom i samim autoputem E-75.

Opis nepokretnosti:

Kompleks zgrada građen je 2004 god. od strane konzorcijuma građevinskih izvođača Napred i Energoprojekt.

Stan je kupljen direktno od investitora.

Pozicioniran je u unutrašnjem bloku preko puta zapadnog ulaza Arene sa jedne strane, i GTC House poslovne zgrade sa druge strane te je zaštićen od buke i glavnih bulevara.

Projektovan je na polukružnom uglu stambene zgrade, na III spratu od VI.

Po strukturi je četvorosoban, sa master spavaćom sobom i kupatilom, dve dodatne spavaće sobe (jednom izvedenom), dodatnim kupatilom, gostinskim toaletom, vešernicom, ogromnim dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom, hodnikom i terasom.

Svi spoljni zidovi dnevnog boravka urađeni su u zidnim parapetima i stolarijom od 11 posebnih panela koji ovom stanu daju neverovatan izvor svetlosti i u najtmurnijim danima, te je kao rezultat postignuto da se u zatvorenom prostoru doživi subjektivni osecaj boravka na otvorenom.

Enterijer dnevnog boravka je urađen u spuštenim plafonima koji sakrivaju tehničku opremu.

Zidovi su obloženi kvalitetnim drvenim oblogama a podovi postavljani od izuzetnog brodskog poda, kamena i stakla.

Sve pomenuto projektovano je od strane poznatog Beogradskog arhitekte i dokumentovano projektno – tehničkom dokumentacijom, te je i glavni razlog zbog koga vlasnik sadržava privatnost u pogledu objavljivanja slika.

U cenu je uračunato i uknjiženo garažno mesto u zgradi u površini od 12m2.

Uredno vlasništvo fizičkog lica bez prethodnih obaveza, tereta i zabeležbi daje mogućnost da se pravni posao finalizira brzo, kao i mogućnost useljenja.

INFO o lokalnim sadržajima:

U okolini se nalazi poslovna zgrada Navigator, Sava centar, Staro sajmište, ušće Save i Dunava, Šoping Centar Ušće i mnogo drugih preduzeća, državnih institucija i objekata komercijalne delatnosti.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1726