Novi Beograd, Omladinskih brigada

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1075
65 m²
2.5
MAGNAT
opis nekretnine

Budući da je Novi Beograd urbanistički jedan od najbolje projektovanih delova grada, Blok 33 nudi sve pogodnosti jednog savremenog naselja uz široke bulevare i državne institucije koje ga okružuju.

Zgrada je izgrađena 1967 god. projektovana od arhitekte R. Subotića, i građevinskog izvođača Rad Beograd Stan se nalazi na II spratu od IV stambene zgrade.

Po strukturi je dvoiposoban, dvostrano orijentisan, sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom, kupatilom, dve terase i špajzom.

Dnevna soba i kupatilo su renovirani.

Stan je dvostrano orijentisan sa pogledom na Omladinskih Brigada, Hram Sv. Dimitrija i na unutrašnjost zgrade, što ga čini idealnim prostorom za stanovanje ili investiciju za izdavanje obzirom se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji.

Vlasnik je u procesu raseljavanja (kupovine drugog stana u koji bi se uselio), pa bi rok iseljenja bio duži od standardnog.

Izlazeći na tri bulevara (Arsenija Čarnojevića, Omladinskih Brigada, Zorana Đinđića) kao i ulicu Milutina Milankovića, povezan je sa svim ostalim delovima užeg i šireg centra grada i predstavlja idealnu mikro lokaciju.

Neposredno okruženje bogato je sadržajima raznih namena i tako pogoduje jednako kako poslovnoj tako i stambenoj funkciji življenja.

Linije gradskog prevoza: Bus: 610, 68, 708, 73, 76, 85

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1075