Stari grad, Dobrice Ćosića

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1818
120 m²
5.0
MAGNAT
opis nekretnine

Kosančićev venac je jedna od najatraktivnijih lokacija u centru Beograda.

Stan koji se iznajmljuje je u ulici Dobrice Ćosica ( bivša Zadarska) na par stotina metara od Knez Mihailove i Kalemegdanskog parka.

Kosančićev venac je poznat po mnogim spomenicima kulture među kojima su Saborna crkva, Palata Patrijaršije, Konak kneginje Ljubice, Kalemegdanska tvrđava i dugi spomenici pod zaštitom države.

Izdaje se prazan komforan stan od 120m2 u jednom od najlepših delova Beograda koji se može koristiti za više namena :

• Stambeni prostor,

• Poslovni prostor (za IT sektor, prevodioce, razne agencije, knjigovodstvene poslove, škole stranih jezika, izložbeni prostor, ordinacije i sve druge poslove koji se mogu raditi od kuće).

Stan se nalazi na visokom prizemlju u kući sa ograđenim dvorištem ( samo su dva stana u ograđenoj kući – drugi stan je na spratu).

Struktura stana: 5 komotnih soba, 2 kupatila i kuhinja.

Iz dvorišta se ulazi u zajednički širi hodnik iz kojeg je omogućen ulazak u stan na tri ulaza što se moze videte iz skice stana.

Interesantan koncept stana kao i mogući pristup pojedinim sobama omogućava budućem zakupcu da isti pod veoma povoljnim uslovima koristi za više namena.

Izdaje se prazan, uredan i okrečen stan.

Optička konekcija je dostupna u celom stanu.

Info stan je 14.500 dinara.

U blizini su: osnovna škola Kralj Petar I, pijaca Zeleni venac, tržni centri, raznovrsne prodavnice, Kalemegdan- najveći park u Beogradu, mnogi fakulteti ( Evropski univerzitet- nova akademija umetnosti, Fakultet primenjenih umetnosti, Fakultet likovnih umetnosti, Filoloski fakultet, Bioloski fakultet, Geografski fakultet, Filozovski fakultet, Beogradska bankarska akademija, Računarski fakultet), ambulanta Stari grad, ambulanta Topličin venac, garaža “Obilicev venac” i dr.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1818