Претрага
Close this search box.

Stari grad, Gospodar Jovanova

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1907
136 m²
4.0
MAGNAT
opis nekretnine

Zgrada se nalazi u sredini gornjeg Dorćola.

Sa južno-zapadne strane locirana je tri ulice od glavne turističke destinacije i pešačke zone – ulice Knez Mihajlove, i dve ulice od Studentskog parka.

Takođe iznad Knez Mihajlove ulice su Obilićev venac (poznat po mnoštvu kafića i restorana), Topličin venac, Kosančićev venac – sve zaštićene kulturno istorijske celine.

Sa južno-istočne strane nalaze se Boemska četvrt – Skadarlija i Botanička bašta, takođe zaštićene kulturno istorijske celine.

Sa severo-zapadne strane nalaze se Kalemegdan, Zološki vrt, Pristanište rečnih brodova u rekonstruisanog Karađorđevoj ulici, i Beton hala (poznata po noćnim provodima i restoranima)

Sa severo-istočne strane nalazi se šetaliste – kej na Dunavu koji vodi skroz do najnovijeg naselja “Beograd na vodi” šetačkim i biciklističkim stazama, kao i sportsko rekreativni centar Milan Lale Muškatirević (25. Maj) sa otvorenim i zatvorenim bazenima i sportskim sadržajem.

Stambeno-poslovni objekat na opštini Stari grad, koji prostire se na peko 6.500 m² broji 60 stanova različitih struktura osmišljenih tako da odgovaraju svim generacijama koji vole kvalitet, luksuz, nove tehnologije i pre svega da ugode sebi.

Objekat je smešten u Istorijskom delu Starog grada u ulici Gospodar Jovanova a u ponudi ima i 40 parking mesta, na dva podzemna nivoa ovog luksuznog objekta.

U prizemnom delu objekta je jedan lokal.

U prilici smo da Vam ponudimo nikada useljivan četvorosoban stan u novogradnji u centru gornjeg Dorcola.

Stan se izdaje kompletno namešten i opremljen savremenom tehnikom.

Stanu pripada i jedno parking mesto u garaži objekta veće površine od standardnog.

Cena zakupa je na mesečnom nivou + deposit + komunalni troškovi.

Stan će biti useljiv od 01.06.2023.

Britanski magazin “Guardian” stavio je Dorcol na 9. mesto od 10 “naj simpatičnijih četvrti” u Evropi, ostavivši Pariski kvart “De la Reinion” iz sebe.

https://www.theguardian.com/travel/2020/feb/08/10-of-the-coolest-neighbourhoods-in-europe-paris-berlin-rome

Svaki otvoreni lokal u ovoj ulici pokušava da se istakne na autentičan način i izbori za svoje mesto u moru dobre konkurencije.

Svaki kafić i svaki klub teži ka tome da baš on dođe u prvi plan i privuče veliki broj posetilaca.

Upravo zbog velike konkurencije, vlasnici lokala se dovijaju na što više načina da njihova originalnost dođe do izražaja i obezbedi dobru posećenost.

Pored velikog broja kafića i klubova, na Dorćolu se nalaze i mnoge ustanove koje privlače turiste.

Ustanova kulture Parobrod, kao i Vukov, Dositejev i Etnografski muzej sagrađeni su na teritoriji Dorćola i godišnje ih poseti više hiljada ljudi, a ovde se izlažu najvredniji muzejski eksponati.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1907