Претрага
Close this search box.

Stari grad, Obilićev venac

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1817
110 m²
2.0
MAGNAT
opis nekretnine

Ulica Obilićev venac se nalazi u strogom centru grada, pešačkoj zoni, između dva venca: Topličinog i Zelenog venca – u jednom od najživopisnijih delova Beograda, poznatom po mnoštvu kafića, restorana, barova i blizini Knez Mihailove ulice.

U neposrednoj blizini je Trg Republike, Brankov most, Narodno pozorište, Narodni muzej i čitav niz drughi kulturnih spomenika i komercijalnih sadržaja koji čine ovu lokaciju veoma atraktivnom kako za poslovni prostor, tako i za porodični život.

Stan koji se izdaje nalazi se u zgradi na petom spratu sa liftom sa odličnim pogledom na pešačku zonu ulice i na srce Beograda.

Površina stana je 110m2 sa sledećom strukturom:

– hodnik iz kojeg se ulazi u veliki otvoren prostor („open space“ sa velikom galerijom) i toalet.

Na prostranoj galeriji je smešten spavaći krevet i ulazi se u komotno lepo kupatilo.

Prostor otvorenog tipa je veoma svetao ( duž celog zida prema ulici na određenoj visini se nalaze prozori kao i dvokrilna balkonska vrata ) i vizuelno je podeljen na deo za dnevni boravak, trpezariju i kuhinju – moderno namešten i prilagođen savremenom konceptu života.

Pogodan je kako za poslovni prostor ( ponuđen koncept je interesantan za umetnike, za izložbeni prostor, IT poslove i mnoge druge obrazovne škole), tako i za porodični dom sa mogućnošću rada od kuće.

Idealna lokacija u istorijskom delu Beograda, i koncept modernog prostora čine ovaj stan veoma atraktivnim i prilagođenim savremenom načinu života.

Pored kulturno istorijskih sadržaja, u blizini su:

-KCB, fakulteti ( Evropski univerzitet – nova akademija umetnosti, Fakultet primenjenih umetnosti, Fakultet likovnih umetnosti, Filološki fakultet, Biološki fakultet, Geografski fakultet, Filozovski fakultet, Beogradska bankarska akademija, Računarski fakultet), vrtići, osnovna škola, srednje škole, garaža Obilicev venac, mnogi poznati restorani i kafići (naročito je poznat restoran Monument Ruski car), domovi zdravlja, tržni centri i raznovrsne radnje kao i druge ustanove – sve što je potrebno i olakšava svakodnevni život.

Odlična je povezanost sa svim delovima grada.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1817