Претрага
Close this search box.

Vračar, Patrijarha Varnave

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1980
179 m²
5.0
MAGNAT
opis nekretnine

Opis lokacije

S ponosom predstavljamo novi poslovno-stambeni projekat koji se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji u samom srcu Vračara, u ulici Patrijarha Varnave, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save i Slavije i odlično je povezan sa ostalim delovima grada, auto-putem, Autokomandom i aerodromom.

Opis nepokretnosti

Zgrada broji 4 nadzemna sprata. U ponudi su dve raskošne stambene jedinice koji se nalaze na prvom i trećem spratu, do kojih vodi moderan lift iz prizemlja ili iz garaže, ukoliko vlasnik poseduje jedno ili više parking mesta. Oba stana imaju prostrane terase površine od 12m2.

Cena parking mesta na platformama parking lifta mogu da se kupe po jedinstvenoj ceni od 40.000 EUR. Dimenzije parking mesta su od 14 m2. Kupcima će biti omogućeno da kupe najviše do tri parking mesta uz jedan stan ili lokal.

Stanovi (br. 3 i br. 4) koji su na prodaju po strukturi su četvorosobni stanovi od 180 m2 i nalaze se kao zasebne jedinice na spratu (jedan stan, jedan sprat).

U istoj zgradi prodajemo i poslovni prostor od 107 m2 u prizemlju sa velikim izlogom po ceni od 537.150 EUR, koji je poseban ekskluzivitet. Objekat je dvostrano orijentisan.

Cena po stambenoj jedinici je 900.000 EUR koja će biti opravdana kako zbog lokacije, tako i zbog kvaliteta materijala koji su ugrađeni u sam objekat.

Stambene jedinice su opremljene izuzetno kvalitetnim materijalima prve klase.

Poseban kuriozitet je taj što kupac može sam da bira pločice, sanitarije i parket čime stan dobija na personalizaciji po ukusu novog vlasnika. 

Stan se trenutno nalazi u sivoj fazi kako bi se po nalogu novog kupca pristupilo poslednjoj fazi finalizacije ugradnje željenih materijala u dogovorenom roku.

Izabrana keramika, sanitarije i parketi po želji kupca mogu biti luks, I klase i ulaze u finalnu cenu stana. Dodatnu bezbednost pružaće sigurnosna vrata, a posebnu udobnost stanovanja garantuju kvalitetna toplotna i zvučna izolacija.

Grejanje će biti omogućeno preko veoma ekonomičnog sistema toplotnih pumpi.

Zgrada će imati video interfon na ulaznim vratima u zgradu, kao i video nadzor koji pokriva glavni ulaz u zgradu, prilazni koridor, hodnik na ulazu u zgradu i kolski ulaz u garažu. Kablovska i optički internet sa više provajdera dovedenih do razvodne kutije stana.

Planirani rok za useljenje decembar 2023. godine.

Informacije o lokalnim sadržajima

Zgrada je smeštena u najprestižnijem delu Vračara, pre svega u blizini kulturno-istorijskih spomenika: Hrama Svetog Save, Narodne biblioteke Srbije, Karadjordjevog parka. Zatim, u blizini se nalaze: Medicinski fakultet, Stomatološki fakultet, Klinički centar Srbije, pošta, osnovne škole, predškolske ustanove, banke, trgovine, Kalenić pijaca, apoteke, atraktivni restorani i kafići i drugi sadržaji.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1980