Iznajmljivanje stana u West 65 - Tower, Novi Beograd

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1626
102 m²
4.0
MAGNAT
opis nekretnine

IZDAVANJE STANA U KULI WEST 65

Izdajemo ekskluzivan stan u Kuli na najatraktivnijoj lokaciji koja se nalazi u okviru stambeno-poslovnog kompleksa West 65 na Novom Beogradu.

O KOMPLEKSU WEST 65

Kompleks West 65 je oivičen ulicama Bulevar heroja sa Košara, Omladinskih brigada i ulicom Tošin Bunar. U blizini kule nalaze se naselja kao što su: Wellport, Zepter i B&P exing, kao i naselja Savada, A blok i Belvil. Kula je od centra Beograda udaljena 4,5km, dok se od aerodroma Nikola Tesla Beograd nalazi na 9 km. Simbol je čistog, negovanog, bezbednog i humanog življenja. Multifunkcionalni kompleks West 65 sastavljen je od Stambeno-poslovnog dela Avenije 65, šoping centra Mall 65 i rezidencijalnog Tower 65. Sve njih povezuju široke ulice koje su isključivo pešačke, a u centru se nalazi trg sa fontanom i parkom na kome se priređuju izložbe, koncerti i predstave. Ispod cele površine kompleksa izgrađena je najsavremenija garaža na dva sprata iz koje direktno odlazite u svoje stanove, tržni centar, tower.

SADRŽAJI KOMPLEKSA WEST 65

Živimo u izobilju svega i svačega i samo nam nedostaje vreme. Jedino njega nemamo dovoljno i uvek nam fali još malo. Koncept kompleksa WEST 65, naročito Towera-a, jeste da, osim kvaliteta življenja, pravilnim investiranjem dobijete – vreme. Da budete bliže svom radnom mestu, školi, vrtiću, da vas čeka parking mesto, a onda bezbedan i udoban dom u kome uživate sa svojom porodicom. Ostavite stres iza sebe i direkto iz stana, liftom se spustite u oazu relaksacije. Život u Tower-u bogatiji je za uživanje u moderno opremljenom Spa centru. To je idealno mesto da pronađete pravi balans nakon teškog dana na poslu. Bazen dug 20m sa termalnom vodom od 30 stepeni, Jacuzzi, Tursko kupatilo, Sauna, Gym, Kozmetički salon, Frizerski salon.

O STANU

Izdaje se kompletno i luksuzno namešten četvorosoban stan na 29 spratu od 40 sa prostranim dnevnim boravkom i kuhinjom, izdvojenim spavaćim blokom od dve spavaće sobe, kupatilom, dodatnom master spavaćom sobom sa kupatilom u sklopu, hodnik, gostinski toalet i ostavom. Funkcionalan raspored prostorija sa puno dnevnog svetla i pogledom koji ostavlja bez daha. U cenu su uključeni svi troškovi i garažno mesto. Useljiv odmah!

Uživajte u:

  • Neograničenom panoramskom pogledu
  • Vrhunskoj arhitekturi podignutoj na 40 potpuno bezbednih spratova
  • Neodoljivom osećaju slobode na svih 155 metara visine

 

Napomena: U blizini se nalazi internacionalna Ruska škola.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1626