Cvijićeva Palace

Nova dimenzija luksuza

200-465m²

Beograd

Garaža

Jul 2022

O lokaciji

Uvek u centru zbivanja

Palata Cvijićeva izgrađena je na raskrsnici ulica, Cvijićeve i Poenkareove sa izuzetnim pogledom na reku, pešačkom udaljenošću od centra grada, odličnim saobraćajnim vezama sa svim ostalim glavnim delovima grada i glavnim saobraćajnicama. Predviđeno planskom dokumentacijom ova lokacije će dobiti novi bulevar, prelep park i amfiteatar, koji će polako stvoriti novu sliku ovog dela grada.

O projektu

Moderan bastion grada

Ovo jedinstveno arhitektonsko zdanje je sagrađeno primenom najviših građevinskih standarda i uspostavljena je savršena sinergija energetske efikasnosti, zvučne izolacije, ekološke gradnje što ovaj moderan bastion grada čini jedinstvenim, jer njegova otmenost i raskoš su lako prepoznatljivi u obilju novogradnje Beograda.

O objektu

Stambene jedinice

U ponudi smo imali stanove svih struktura jednoiposobne, dvoiposobne, trosobne, četvorosobne, a ostao je aktuelan još velelepni penthaus ukupne površine 465m² u objektu spratnosti 2Po+P+8+Ps. Palatu krasi 95 luksuzno opremljenih stanova, a uz svaki stan su u ponudi garažna mesta.

Svi stambeni apartmani imaju pristup zajedničkom uređenom prostoru punom zelenila, pored izdašnih balkona i terasa. Palata Cvijićeva je obučena u visoko kvalitetan prirodni kamen, beli mermer “Carrara bianco”, kovano gvožđe na terasama i najkvalitetnije materijale na tržištu u svetu, suptilne varijacije boja i materijala koji stvaraju prepoznatljiv identitet Palate. Park ispred Palate Cvijićeva će biti opremljen igralištem za decu i video-nadzorom, kako bi roditelji i deca bezbedno uživali u svom domu i oko njega, jer je ceo kompleks pokriven video nadzorom kao i 24/7 obezbeđenjem. Svi stanovi će biti podržani pripremom za SMART HOME sistem.

Želimo da naglasimo da je projektni tim vodio računa da svaka stambena jedinica bude okupana u prirodnoj svetlosti, uz minimalni utrošak energije, što daje dodatni aristokratski užitak.

Reči kojima možemo opisati ovo graciozno zdanje su: komfor, unikatan dizajn i vrhunski kvalitet života u gradu. Jedinstveni koncept Palate Cviijićeva dominira nad ostalim arhitektonskim projektima i svojom pojavom oplemenjuje izgled celog grada, tako da će budući stanari imati tu privilegiju da uživaju u NOVOJ DIMENZIJI LUKSUZA.

Info

O penthausu

Za Vas koji cenite ekstravagaciju koja je korak iznad ostalih, Palata Cvijićeva PENTHAUS (penthouse) je upravo ono što želite. Ovaj penthaus ukupne površine 465m², se može svrstati u najluksuznije i najprestižnije nekretnine u Beogradu.

VAŠA PRIVATNA VILA na nebu, pozicionirana na devetom spratu, što samo po sebi nudi potpunu intimu, ima veličanstven pogled na sve četiri strane sveta i reku Dunav. Prostranstvo i život pun prirodne svetlosti u samom centru prestonice.

U osnovi je projektovan kao petosoban stan od 200m², sa prostranim salonom i luksuznom Master sobom. Ceo penthaus krasi terasa od ukupno 65m², koja ga okružuje. Pored toga, poseduje svoju sopstvenu krovnu baštu površine 200m², koja pruža mogućnost kreiranja Vaše privatne oaze, što sve ukupno čini impozantnih 465 korisnog prostora.

Objekat će biti obložen visoko kvalitetnim prirodnim kamenom, ukrašen ornamentima kovanog gvožđa na terasama i prozorima.

Budući vlasnici kao i njihovi gosti imaće pristup zajedničkom uređenom dvorištu, prostoru punom zelenila. Privatan park Palate Cvijićeva biće opremljen igralištem za decu. Video nadzor i obezbeđenje 24/7 će pokriti ceo kompleks, samu unutrašnjost palate, kao i njen park kako bi roditelji i deca bezbedno uživali u svom domu i oko njega.

Penthaus će biti podržan pripremom za SMART HOME sistem, tako da će budući vlasnik penthausa imati tu privilegiju da uživa u novom iskustvu stanovanja pametnih kuća. Doživite novu dimenziju luksuza u Vašoj vili na nebu.

Info

Dodatni sadržaj

Na manje od 100m od ovog vanvremenskog zdanja se nalazi OŠ “Vlada Aksentijević”, u blizini je Dom zdravlja, brojni maloprodajni i ugostiteljski objekti, vrtići, apoteke, objekti za fitnes i rekreaciju. Nedaleko se nalaze i Botanička bašta, kao i sportska hala Aleksandar Nikolić i ledena dvorana Pionir.

Linije gradskog prevoza: 37, 79, 44, a u neposrednoj blizini 16, 23, 27E, 32E, 43, i 95.

Kako izgleda Vaš Vaš savršen stan?

PENTHAUS

Katalog Penthausa

Preuzmite katalog Penthausa u PDF formatu.

Jednoiposobni stanovi - (PRODATO)

Svi jednoiposobni stanovi su prodati!

Dvoiposobni stanovi - (PRODATO)

Svi dvoiposobni stanovi su prodati!

Troiposobni stanovi - (PRODATO)

Svi troiposobni stanovi su prodati!

Četvoroiposobni stanovi

Tehnička specifikacija

Preuzmite tehničku specifikaciju objekta u PDF formatu.

Katalog stanova

Preuzmite katalog stanova u PDF formatu.

podeli sa prijateljima

Zahtev za prezentaciju