Taurunum Tandem

Atraktivna lokacija, vanserijska gradnja i odlična povezanost.

od 30m²

Zemun

Garaža

PRODATO!

Taurunum Tandem – su dva stambeno-poslovna objekta u Zemunu, i samo jedan u nizu projekata koji je realizovan sa kompanijom Storms doo. Sa atraktivnom lokacijom, vanserijskom gradnjom i odličnom povezanošću – Taurunum Tandem je rasprodat još u pretprodaji što potvrđuje da Zemun kao lokacija za gradnju veoma atraktivna i ima svoju klijentelu koja traži isključivo ovu zonu. U Zemunu su ispričane najlepše priče, odsvirane najbolje melodije protkane istorijski važnim događajima. Sada je pravo vreme da i Vi započnete Vašu jedinstvenu, Taurunum priču, uz neraskidiv tandem Dunava i Gardoša koji će postati deo Vašeg novog života.

O lokaciji

Zemun

Zemun, jedinstvena varoš na desnoj obali Dunava, grad za sebe, a nadomak beogradske prestoničke vreve, nudi poseban način života svojim stanovnicima.

Poslednjih godina, mnogo je onih koji se sele u Zemun iz drugih delova Beograda jer prepoznaju njegove prednosti. Pravilni urbanistički razvoj, sa dobrim saobraćajnicama, nadomak Novog Beograda govori u prilog tome da će cena nepokretnosti u Zemunu, kako vreme bude odmicalo samo rasti.

Spuštajući se niz ulicu Cara Dušana, prateći tok Dunava, a uz samu Pregrevicu dolazite do našeg projekta TAURUNUM TANDEM. Na 10-15 minuta hoda od Milenijumske kule na Gardošu pozicionirali smo naš projekat stvarajući jednu potpuno novu sliku ovog dela grada. Prepoznatljivi duh Gardoša, koji svedoči о mnogim ljubavima svojih Zemunaca, neizbežne ribarske priče zemunskih alasa, kaldrme, pregršt restorana, kafanica i male noćne muzike uz kej, biće samo neke od privilegija svih budućih stanara projekta TAURUNUM TANDEM, koji će svojim modernim dizajnom i maksimalnom funkcionalnošću povezati daleku istoriju Zemuna sa jednim potpuno novim savremenim izgledom.

Odlična povezanost sa svim delovima Beograda, više autobuskih linija, blizina autoputa i aerodroma, mnoštvo škola, vrtića, prodavnica, čuvene zemunske pijace, sportskih objekata, pešačkih zona oko magistarskog trga, zemunskog keja, široke staze, stadiona, rekreacije i drugih sadražaja neophodnih za funkcionalan i komforan život samo su neke od prednosti našeg projekta TAURUNUM TANDEM.

O projektu

Taurunum Tandem

Stanovi u projektu TAURUNUM TANDEM su osmišljeni tako da zadovolje potrebe savremenog čoveka, uz maksimalnu iskorišćenost i funkcionalnost prostora. Posebno smo ponosni na najmoderniji i najefikasniji sistem grejanja i hlađenja, uz izuzetnu energetsku efikasnost samih zgrada. Pažljivo smo birali građevinske materijale i opremu, kako za unutrašnjost, tako i za spoljašnjost objekata. Moderan dizajn, visok kvalitet gradnje i materijala, dugovečnost i prepoznatljivost stanova u projektu TAURUNUM TANDEM oplemeniće Vaš svakodnevni život potpuno novom dimenzijom življenja.

Projekat će činiti dva odvojena stambena objekta, odakle i potiče ideja za naziv projekta TAURUNUM TANDEM. Oba objekta imaju odvojena parking mesta u podzemnim garažama. Projekat TAURUNUM TANDEM će se graditi u dve faze. U okviru prve faze već je započeta izgradnja zgrade “TAURUNUM 1” spratnosti Po+Pr+2 sa ukupno 17 stambenih jedinica, u drugoj fazi je planirana izgradnja zgrade “TAURUNUM 2” spratnosti Po+Pr+3+Pk sa ukupno 18 stambenih jedinica.

U ponudi su stanovi različitih struktura od jednosobnih do četvorosobnih, površine od 30m² do 116m².

podeli sa prijateljima