Претрага
Close this search box.

LUŠTICA BAY

Mesto gde nebo ljubi more, mesto gde su najlepši zalasci sunca na pučini, mesto gde galebovi plešu na maestralu.

od 47-135m²

Luštica Bay

Da

2025.

 

MAGNAT Real Estate Investments Vam predstavlja inostrani projekat LUŠTICA BAY

              

ZAŠTO BI TREBALO DA NAM SE OBRATITE ZA KUPOVINU NEPOKRETNOSTI U CRNOJ GORI?

⇒ BEZ TROŠKOVA USLUGE – KUPOVINA BEZ PLAĆANJE PROVIZIJE NA USLUGU

⇒ PRAVNA SIGURNOST – SVU DOKUMENTACIJU PROVERAVA NAŠA ADVOKATSKA KANCELARIJA

⇒ BEZ TROŠKOVA PUTA -INICIJALNU PREZENTACIJU PROJEKTA RADIMO U BEOGRADU

⇒ LOGISTIKA – DOGOVARAMO ZA VAS ODLAZAK U CRNU GORU I UNAPRED ZAKAZUJEMO  SVE SASTANKE NA LOKACIJI OBJEKTA

⇒ PODŠKA – PRATIMO VAS KROZ CEO PROCES PRODAJE UKOLIKO JE TO VAŠA ŽELJA

              
 
O LOKACIJI
              

Luštica Bay

Luštica Bay ponosno vam predstavljamo kao multikulturalni raj i jedno od glavnih mediteranskih investicionih žarišta. Crnogorsko primorje je oduvek privlačilo turiste širom sveta, što zbog umerene mediteranske klime, tako i zbog izuzetno čistog mora, dobre i ukusne hrane.

Obuhvatajući površinu od skoro 7 miliona kvadratnih metara (690 hektara) duž jadranske obale poluostrva Luštica, ovaj projekat predstavlja jedan inventivan način povezivanja i prožimanja sadašnjosti i prošlosti, tradicije i inovacije.

Sa obalom dugom 7 kilometara, zadivljujućim golf terenom sa 18 rupa koji je dizajnirao čuveni Gary Player, 2 marine svetske klase, 7 hotela sa pet zvezdica, plažama, maloprodajnim i ugostiteljskim objektima, bogatom infrastrukturom, Luštica Bay će biti dom svima onima koji očekuju kvalitet od jednog evropskog rizorta svetske klase.

Luštica Bay, danas je realizacija na 10% planiranog projekta i ova dinamika je u skladu sa planiranim razvojem grada. Po završetku izgradnje, Luštica Bay će biti međunarodna zajednica sa preko 6.000 rezidenata, izgrađenih 3.000 stanova i preko 300 luksuznih vila sa pogledom na more. Na ovom projektu planirana je izgradnja čak šest hotela.

O indeksu izgrađenosti i ekološkim principima gradnje se detaljno razmišljalo, tako da je planirana izgradnja na samo 10% od ukupne teritorije, sa minimalnim uticajem na životnu sredinu i sa očuvanjem velikih zelenih površina s autohtonom florom i faunom. Obalna staza ‘Lungo Mare’ u dužini od 4,9 km će povezivati grad sa uvalama i plažama. Marina za jahte će se proširiti na 100+ vezova, sa stanicom za tankovanje goriva. Rezidenti mogu uživati u mediteranskom načinu života, te koristiti sportske terene, bazene i zelene površine.

Ovaj primorski grad je projektovan da pruži kvalitetan način života na obali mora, u urbanom jezgru, a na par koraka od netaknute prirode.

 

 
O VAŠOJ INVESTICIJI
              

Investirajte u život na moru

MAGNAT Real Estate investments zastupa nekoliko projekata Luštice Bay posredstvom svojih crnogorskih partnera koji se gradi u kooperaciji sa švajcarskim i arapskim kapitalom. Ovaj projekat je nagrađen za najbolji evropski projekat izgradnje nekretnina na ceremoniji dodele nagrada Luxury Network International Awards u Dubaiju razvijen od strane renomirane kompanije Orascom Development – kompanije sa svetskom reputacijom koja preko 30 godina kreira potpuno integrisane zajednice na 10 destinacija širom sveta, kao što su prestižna El Gouna u Egiptu i Andermatt u Švajcarskoj – Lušticu Bay ponosno predstavljamo kao multikulturalni raj i jedno od glavnih mediteranskih investicionih žarišta.

NAGRADE

2022 – Najbolji multifunkcionalni projekat u Crnoj Gori
2019 – Evropska nagrada za nekretnine za najbolji stambeni projekat u Crnoj Gori
2019 – Evropska nagrada za nekretnine za najbolju web stranicu investitora u Crnoj Gori
2019 – Kandidat za evropsku nagradu za nekretnine za najbolju web
stranicu investitora za Evropu
2019 – Nagrada za nekretnine za Istočnu Evropu za najbolji projekat
rizorta za godinu
2018 – Internacionalna nagrada za luksuznu mrežu kao najbolji evropski projekat
2016 – Zlatna LEED sertifikacija “LEED for Homes” projekta u Evropi za rezidencije Maslina & Lipa od strane Saveta za zelenu izgradnju SAD
2015 – Nagrada Inženjerske komore Crne Gore (IKCG) za postignuća u planiranju i izgradnji objekata
2015 – Nagrada za filantropiju ISKRA za Crnu Goru
2014 – Nagrada Privredne komore Crne Gore za društvenu odgovornost
2014 – Festival investicija u nekretnine / FREI / za nastavak saradnje i zelenih načina izgradnje
2013 – Masterplan nagrada za izvrsnost od strane američnog društva pejzažnih arhitekata

 
O PROJEKTIMA
              

PRODAJA NOVIH APARTMANA U VIŠE SLIČNIH PROJEKATA

MARINA VILLAGE

Marina Village je prvo naselje Luštica Bay-a kao novog grada na obali. Obećanje o mediteranskom načinu života je ovde već ispunjeno sa 450 završenih rezidencijalnih jedinica šarmantne arhitekture; po završetku ovo naselje će brojati 600 rezidencija sa pogledom na more i poluostrvo Luštica. Glavne odlike ovog naselja su marina, šarmantna promenada po kojoj je šetnja pravo uživanje. 

Marina Village, sa kamenim kućama, fasadama suptilnih boja i plavim škurima (šalonima), ispunjava obećanje pravog mediteranskog iskustva na obali mora. Ovde je uživanje u jednostavnosti i harmoniji života na Jadranu, sa pogledom na more sa svake terase, balkona ili sa “infinity” bazena. Kratkom šetnjom stiže se do pet plaža ili promenade sa atraktivnim barovima, restoranima i šoping jedinicama.

MARINA VILLAGE REZIDENCIJE
•  Stanovi – od garsonjere do četvorosobnih stanova.
• Gradske kuće – dvosobne ili trosobne, sa privatnim bazenima, dvorištima, parkingom ili garažom.
•  Vile – dve do pet prostranih spavaćih soba u vili, za najveći ugođaj na ovoj destinaciji.

Kako izgleda Vaš Vaš savršen apartman?

OBJEKAT MARINA VILLAGE APARTMANSKA JEDINICA

 

 
O PROJEKTU
              

VISTERIJA REZIDENCIJE

Visterija Rezidencije kreirane su da valorizuju sve benefite života na obali, sa živopisnim pogledima i puno prirodne svetlosti koja ulazi kroz balkone i terase. U ponudi su nepokretnosti u kategoriji od garsonjere do trosobnih stanova i penthausa, u rasponu od 47 do 135m².

NAJNOVIJI REZIDENCIJALNI OBJEKAT U MARINA VILLAGE-U.

CENE OD: 350 000 EUR

SAMO 25% UČEŠĆA PRI KUPOVINI

PRODUŽENI 5-GODIŠNJI PLAN PLAĆANJA BEZ KAMATE

U KVARTALNIM RATAMA (DO TRI GODINE NAKON PRIMOPREDAJE STANA)

Primopredaja: decembar 2025.

Plan plaćanja:

Rezervacija – 2,000€

Ugovor o kupoprodaji (25%) 

22 jednake kvartalne rate (do kraja 2028.) 

OBJEKAT Visterija Rezidencije - reprezentativni primer jednog 1.0 stana

Bedrooms

Internal

Terrace

Total

Price

1

59.09 m2

11.59 m2

70.68 m2

543,000 €

Kako izgleda Vaš Vaš savršen apartman?

OBJEKAT VISTERIJA REZIDENCIJE APARTMANSKA JEDINICA

 
O PROJEKTU
              

CENTRALE

 
O PROJEKTU
              

Centrale je nova rezidencijalna četvrt i budući centar grada sa nizom uslužnih, administrativnih i prodajnih objekata.
Centrale povezuje sve distrikte Luštica Bay-a – postojeće Marina Village i budući krunski deo – The Peaks, prvi golf teren sa 18 rupa sa golf rezidencijama u Crnoj Gori. Naselje Centrale je projektovano da broji 1.500 stambenih jedinica, za preko 3.500 rezidenata od kojih 1.000 je planirano da ovde žive i rade tokom cele godine.

Golf teren, projektovan od strane globalno priznatog Gary Player-a, je jedan od 10% golf terena na svetu koji će sa svake rupe imati pogled na more. Sofisticirani dizajn, impresivni pogled na akvatorijum Jadrana ili zaliv Boke Kotorske je potpis rezidencijalne kolekcije, koja sadrži luksuzne stanove, gradske kuće i vile.

Centrale je urbana gradska enklava, vizionarski planirana kao
mesto susreta rezidenata, ali poveznica ostalih naselja u Luštica Bay-u. Prošaran živahnim ulicama i živopisnim trgom, Centrale je projektovan kao destinacija za život, rad i svakodnevicu. Osim elegantne arhitekture i prostranih zelenih površina, ovu četvrt karakterišu i zanimljive radnje, barovi i restorani, a uskoro i ambiciozni projekat sportskog sela.
Centrale ce ponuditi ključne segmente i operativu svake zajednice, kao što su obrazovna, zdrastvena i operativna
institucija – policija i vatrogasna služba. Ova popularna četvrt nudi izbor nepokretnosti, od garsonjera do stanova sa tri spavaće sobe (33-190m2). Rezidencije imaju elegantan, moderan dizajn, zamišljen i realizovan u harmoniji sa arhitekturom Crne Gore.
Centrale je kvart koji je osmišljen da bude centar ovog grada u nastajanju – udaljen samo nekoliko koraka od budućeg Golf
terena dok se kratkom šetnjom stiže do obale.

Kako izgleda Vaš Vaš savršen apartman?

OBJEKAT CENTRALE APARTMANSKA JEDINICA

 

THE PEAKS

 
O PROJEKTU
              

The Peaks  je najsofisticiranije naselje Luštica Bay-a do sada i uskoro dom prvom golf terenu u Crnoj Gori. Projekat nudi arhitektonski izvrsne rezidencije vanvremenskog dizajna
enterijera. Pažljivo ukomponovan u krševitu topografiju terena sa minimalnim uticajem na životnu sredinu, iz ove rezidencijalne kolekcije pruža se pogled na prve rupe golf terena i Jadran.

The Peaks – naselje sa golf terenom od 18 rupa ima glavnu arhitektonsku odrednicu koja objedinjuje tradicionalne graditeljske elemente i savremenu estetiku.
Botanika, premijerna rezidencijalna kolekcija, u okviru The Peaks naselja sadrži spektakularne vile, trosobne kuće sa privatnim bazenom i prostrane apartmane, od jednosobnih do trosobnih. Sve rezidencijalne jedinice imaju pogled na Jadran i prve rupe golf terena. Ove privatne zone su kreirane održivim arhitektonskim principima uz primenu prirodnih materijala poput kamena i drva. Botanika je sinonim za privatnost i osamu, međutim, nudi i pogodnost blizine budućeg centra grada i uslužnim delatnostima.

Kako izgleda Vaš Vaš savršen apartman?

OBJEKAT THE PEAKS

Tehnička specifikacija

Preuzmite tehničku specifikaciju objekta u PDF formatu.

Katalog stanova

Preuzmite katalog stanova u PDF formatu.

podeli sa prijateljima

Zahtev za prezentaciju