Претрага
Close this search box.

Queen's Garden

Mesto koje želite da osetite svim čulima.

od 30-150m²

Beograd

Izolacija

Smart

O INVESTITORU

Investitor Ecstatika

 

Ecstatika – naš tim iskusnih i uspešnih ljudi spojila je ista vizija u čijem je centru ideja za stvaranjem estetskih, funkcionalno korisnih okruženja sa jednom novom dimenzijom luksuza. Želja za podizanjem standarda u kvalitetu gradnje postala je naša inspiracija i vodilja. Naši projekti su se vremenom uvrstili u sam vrh naše prestonice. Nakon višegodišnjeg iskustva u svetu gradnje u svoje reference uvrstili smo projekte Budimska, Palata Cvijićeva, Central Palace i novi projekat Queen’s Garden koji je u planu da se gradi 2023. godine.

Queen’s Garden će zaista biti naša kraljica među projektima i dvaput veća od svih objekata koje su do sada izgradili naši partneri. Po raskoši vrta možemo slobodno reći da će ovo biti najlepše uređen park prirode u komercijalnoj upotrebi svih budućih stanara. Objekat će biti građen u znaku ćiriličnog slova „П“, a u sredini će se nalaziti velelepna fontana koja će imati ulogu da još živopisnije dočara raskoš stambenog parka. Materijali koji su korišćeni u gradnji su od prirodnog kamena i drveta. Ideja za ime našeg novog zdanja ogleda se u savršenom dizajnu svakog kutka ovog objekata, a počinje sa ekskluzivno uređnim loby bar-om, elegantnim hodnicima i masivnim mermernim stepeništem zgrade koji vode do modernih liftova, a oni dalje direktno do raskošnih stanova, koji su opremljeni najeksluzivnijim materijalima i opremom. Odmah je jasno da se radi o reprezentativnom objektu namenjenom za uživanje i luksuzno stanovanje. Stanovi su četvorostrano orjentisani, što pored divnog pogleda doprinosi i dobroj prozračnosti prostora sa puno dnevne svetlosti. Funkcionalnost se ogleda u dobrom rasporedu prostorija koje su racionalno i praktično iskorišćene. Smart (pametna) tehnologija se podrazumeva kao standardna oprema sa mogućnošću ugradnje roletni sa automatskim spuštanjem sa wi-fi komandama, kontrolisanje rasvete i klimatizacije.

MAGNAT Real Estate Investments Vam predstavlja još jedan rezidencijalni projekat na Zvezdari. Upoznajte naš projekat, luksuzne palate Queen’s Garden. U delu grada poznatom kao Učiteljsko naselje, u ulici Dr Velizara Kosanovića u neposrednoj blizini supermarketa Vero, Lidl i Idea nalaziće se naš najveći građevinski poduhvat do sada. Ovoj lokaciji pogoduje izuzetna blizina autoputa i ostalih neophodnih infrastrukturnih i zabavnih sadržaja.

Zgrada će posedovati energetski pasoš što je garant za dobru termoizolaciju koja će obezbediti odličnu zvuču i toplotnu izolaciju budućim vlasnicima, a i veći nivo privatnosti. Penthouse stanovi će biti na raspolaganju kupcima istančanog ukusa koji žele više intimizacije za sebe i svoju porodicu, sa malim parkom prirode na samom vrhu zgrade. Obezbedićemo našim potencijalnim kupcima više od 150 planova za stanove koje nudimo u početnoj fazi gradnje.

Strukture stanova će se kretati od 0.5 (garsonjere) do 4.0 (četvorosobnih) stanova.
Kvadrature stanova će varirati od 30m² do 120m².
Svi stanovi će imati izlaz na terasu i moderno uređena kupatila sa vrhunskim uvoznim sanitarijama.
• Ulazana sigurnosna vrata marke Bosal su standardni nivo opreme koje nudimo.
• Ugrađena će biti aluminijumska stolarija od sivog/crnog tro/sedmokomornog aluminijuma, koja elegantno izgleda u kombinaciji sa fasadom od mermera.
• Podovi će biti obloženi hrastovim parketom prve klase sa kombinacijom granitne keramike renomiranih proizvođača u kupatilu, kuhinji i na podu terase.
• Za bezbednost pored antivandal kamera biće stanarima ponuđena i 24h/7d fizička bezbednost sa obezbeđenim portirom.
• Održavanje zgrade i ulaza biće poverena firmi koja je najbolja u poslovima tehničkog održavanja.

Tehnička specifikacija

Preuzmite tehničku specifikaciju objekta u PDF formatu.

Katalog stanova

Preuzmite katalog stanova u PDF formatu.

podeli sa prijateljima

Zahtev za prezentaciju