Претрага
Close this search box.

Savada 3

Na atraktivnoj lokaciji niče još jedan u nizu sjajnih građevinskih projekata – Savada 3 

Od 73m²-103m²

Novi Beograd

Da

Od 2.875 EUR/m²

O LOKACIJI OBJEKTA

Naziv Savada je kovanica nastala od imena reke Save i ade – naziva za rečno ostrvo. Savada 3 je smeštena u bloku 65 na Tošinom bunaru, u delu Novog Beograda koji je trenutno jedna od najatraktivnijih lokacija za život stanovanje u našoj prestonici.

Objekat leži kraj jedne od najstarijih ulica s ove strane reke, danas jedne od najvažnijih saobraćajnica. Lako uočljiva, pogledima privlačna, prava lepota stambenog prostora ušuškana je iza kulisa gradske vreve. Mirne unutrašnjosti i savremene spoljašnosti, svojim vrhovima namiguje nekim od najpoznatijih gradskih centara za biznis, edukaciju, zabavu, rekreaciju, kupovinu.

Pešačkom udaljenošću bliska školama i centrima sa velikim izborom sportskih i rekreativnih aktivnosti. U komšiluku niže supermarkete, tržne centre, poslovne komplekse, restorane. Zaljubljenicima u vožnju bicikla nudi dobru povezanost stazama i bogat izbor destinacija.

Nekoliko minuta dalje, vodi do reke Save i opuštajućeg zelenog raja. A na drugu stranu, malo dalje, do prirodnog prostranstva Zemunskog keja.

Na koju god stranu da se uputiš, Savada 3 je start do pregršt izbora. Za istraživanje, za avanturu, za razvijanje tela i uma. Za kvalitetan život.

Informacije o lokalnim sadržajima

Osim neposredne blizine parkova i reke, Savada 3 je na manje od 1 km udaljenosti od TC Delta City, manje od 2 km od TC Merkator i Štark arene. U okolini je nekoliko osnovnih škola, dom zdravlja, Lidl, druge prodavnice i marketi, kafići i restorani. Lako se izlazi na auto-put, a udaljenost od aerodroma je oko 3 km. Rekreativce, koji vole vožnju biciklom, posebno će obradovati povezanost biciklističkim stazama sa Savskim, ali i Zemunskim kejom.

VIDEO PREZENTACIJA PROJEKTA SAVADA 3

O PROJEKTU SAVADA 3 – TOŠIN BUNAR

Stambeno-poslovni kompleks se sastoji od tri lamele u kojima su raspoloživi stanovi strukture od dvosobnih do petosobnih. Svaka lamela ima 9 spratova. Lamele su građene od kvalitetnih i prirodnih materijala, a stambene jedinice su opremljene najsavremenijim instalacijama, koje omogućuju implementaciju smart home sistema. Čitav projekat je sačinjen tako da zadovoljava B razred energetske klase objekata.

U stanovima je ugrađena stolarija viskokog kvaliteta, PVC šestokomornih profila s troslojnim staklom i okovom, dok je spoljašnja obloga profila od aluminijuma s ugradjenim aluminijumskim roletnama. Keramika je inostranih renomiranih brendova, kao i sanitarije. Odlična termo, zvučna i hidro izolacija će garantovati potpunu udobnost stanovanja.

Cene već od 2.875€ + PDV.

U ponudi su takođe i garažna mesta u podzemnoj garaži svake lamele.

Pored stanova i garažnih mesta, u ponudi su i lokali u prizemlju kompleksa, površina od 57 m2 do 120m2.

OPREMA STANOVA NA VRAČARU

Daljinski sistem -*Kalorimetri
Energetski pasoš
Klima
Lift
Interfon
Video nadzor

STANOVI

Spoljašnja stolarija: kvalitetni inostrani PVC šestokomorni profili sa troslojnim staklom i vrhunskim okovom, spoljašnja obloga profila je od aluminijuma, ugradjene aluminijumske roletne.

Unutrašnja stolarija: MDF unutrašnja vrata farbana poliuretanskom belom bojom sa skrivenim prvoklasnim okovima i kvakama inostranih brendova

Sigurnosna vrata u stan: Ulazna vrata su visokokvalitetna protivprovalna-blind ram, sa sigurnosnom bravom i specijalnim ključem i više uporišnih tačaka zabravljivanja. Vrata ispunjavaju sve relevantne zahteve vezane za akustiku i bezbednost. Završna obrada krila je furnirani medijapan, obostrano obložen.

Parket: Vrhunski troslojni , prefabrikovani hrastov parket sa MDF parket lajsnom, visine ~8cm

Keramika: inostrane granitne, keramičke pločice renomiranih brendova, na terasama protivklizna granitna keramika

Sanitarije: Ugradni sistem vodokotlića uz prateću sanitarnu galanteriju inostranih brendova, konzolne wc šolje i bidei, umivaonici, ugradne kade, tuš podne rešetke ili nadgradne tuš kade, sanitarna galanterija-jednoručne baterije vrhunskog kvaliteta

Termo i zvučna izolacija svakog stana, u medjuspratnim konstrukcijama i u zidovima ka susednim stanovima i ka zajedničkom hodniku, sve zadovoljava energetski razred B kategorije

Hidroizolacija vrhunskog proverenog kvaliteta renomiranog proizvođača, u svim prostorijama gde je potrebna, kao što su kupatila, toaleti, terase, krovovi

Grejanje: Daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori, u kupatilima sušači peškira

Klimatizacija: Inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.

LOKALI

Prodajni prostor lokala – Razvod instalacija po plafonu, bez završne obrade, zidovi malterisani I pripremljeni za gletovanje, podovi su sa završnom obradom-cementna košuljica.

Toaleti lokala kompletno opremljeni završnim oblogama zidova – keramikom, spuštenim plafonima , sanitarijom i sanitarnom galanterijom- jednoručnim baterijama vrhunskog kvaliteta

Spoljašnja aluminarija – izlozi i prozori od Alu profila renomiranih proizvodjača

Unutrašnja vrata u toalet lokala su od aluminijuma – ispuna u ramu, sa vrhunskim okovom

FASADA OBJEKTA

Svi spoljašnji zidovi su u klasičnom tradicionalnom sistemu gradnje, tzv sendvič zid, sastavljen od giter bloka 19cm, ispuna je termoizolacija 12cm i opeka 12cm sa malterisanjem i bojenjem, ili završna fasadna opeka inostranog proizvodjača.

Ograde na objektu su kombinacija staklenih transparentnih panela ili od bravarije-vertikalni raster sa ojačanom podkonstrukcijom.

Kako izgleda Vaš Vaš savršen stan?

OBJEKAT SVADA 3

PRIKAZ ENTERIJERA STANOVA

Tehnička specifikacija

Preuzmite tehničku specifikaciju objekta u PDF formatu.

Katalog stanova

Preuzmite katalog stanova u PDF formatu.

podeli sa prijateljima

Zahtev za prezentaciju