Претрага
Close this search box.

ORIGAMI RESIDENCE

Organizujete svoj Origami Residence stan u skladu sa Vašim željama.

Od 44m²-120m²

Zemun

Da

Od 2.200 EUR/m²

O LOKACIJI ORIGAMI RESIDENCE

Zemun, jedinstvena varoš na desnoj obali Dunava, grad za sebe, a nadomak beogradske prestoničke vreve, nudi poseban način života svojim stanovnicima u novom Origami Residence kompleksu.

Poslednjih godina, mnogo je onih koji se sele u Zemun iz drugih delova Beograda, jer prepoznaju njegove prednosti. Pravilni urbanistički razvoj, sa dobrim saobraćajnicama, nadomak Novog Beograda govori u prilog tome da će cena nepokretnosti u Zemunu, kako vreme bude odmicalo samo rasti.

Odlična povezanost sa svim delovima Beograda, više autobuskih linija, blizina autoputa i aerodroma, mnoštvo škola, vrtića, prodavnica, čuvene zemunske pijace, sportskih objekata, pešačkih zona oko magistarskog trga, zemunskog keja, široke staze, stadiona, rekreacije i drugih sadražaja neophodnih za funkcionalan i komforan život, moderan i estecki uglađen projekat kao i stambene jedinice samo su neke od prednosti koje nudimo ovom ponudom.

VIDEO PREZENTACIJA ORIGAMI RESIDENCE PROJEKTA

O PROJEKTU ORIGAMI RESIDENCE

U Zemunu, starom delu grada sa bogatom istorijom i tradicijom gde su se ukrštale kulture, spajao istok sa zapadom, na domak Dunava, a iznad samog srca zbivanja i kulturnih događaja ove beogradske opštine koja nadasve ima poseban šarm, prezentujemo Vam jedinstven projekat Origami Residence koji će svojim modernim i savremenim izgledom oplemeniti okruženje i pružiti jedan novi vid komfora i estetike.

Projekat Origami Residence će, pre svega, biti spoj kvaliteta, lepote i prostorne iskorišćenosti koji će uz duh starog Zemuna i neraskidivog tandema Dunava i Milenijumske kule na Gardošu postati deo Vašeg novog stila života u modernom ruhu.

Stambene jedinice su osmišljene tako da zadovolje potrebe savremenog čoveka, uz maksimalnu iskorišćenost i funkcionalnost prostora. Investitori su vodili računa da u ponudi budu raznolike strukture i površine kako bi zadovoljili različite zahteve i potrebe budućih vlasnika.

Posebno smo ponosni na najmoderniji i najefikasniji sistem grejanja i hlađenja regulisanim toplotnim pumpama koje omogućavaju izuzetnu energetsku efikasnost samih zgrada. Posebno ističemo dodatnu prednost koja omogućava svakom stanu da ima odvojenu jedinicu za regulaciju klimatizacije prostora. Građevinski materijali i oprema, kako za unutrašnjost, tako i za spoljašnjost ovog projekta birani su sa posebnom pažnjom.

PRODAJA NOVIH STANOVA U ZEMUNU

ORIGAMI RESIDENCE – Zašto smo za objekt izabrali naziv Origami? 

Ne postoje precizni podaci o tome kada je origami nastao. Najčešće se vezuje za izum papira u Kini negde oko 2. veka n. e. Iako je tamo najverovatnije i nastao, origami je pravi procvat doživeo u Japanu, gde se i tretira kao nacionalna umetnost. Pored Japana, ova veština se pojavila i u drugim delovima sveta.

Već u 8. veku, origami je postao sastavni deo raznih ceremonija u Japanu. Samuraji su razmenjivali poklone koji su na sebi imali ukrase „noši“ – savijene trake papira. Za vreme obreda šintoističkih venčanja, korišćeni su origami leptiri koji su simbolizovali mladence.

Naš projekat Origami Residence nije od papira, ali možemo da kažemo da je nastao  prvo na papiru kao savršen arhitektonski poduhvat koji će izrasti u jednu pravu rezidenciju oštrih crta i uglova koji gledajući sa visine liči na pticu raširenih krila.

U prilici smo da Vam ponudimo stanove različitih struktura od jendoiposobnih do četvorosobnih, ponudu smo oplemenili i jedinstvenim stanovima sa baštama i prostranim terasama za one sa posebnim pijetetom prema ovakvim nekretninama i ovakvom stilu života.

Cene stambenih jedinica već od 2.200€/m2+PDV.

Uz stanove postoji mogućnost kupovine i garažnog mesta u podzemnoj garaži.

Kako izgleda Vaš Vaš savršen stan?

OBJEKAT ORIGAMI RESIDENCE

Tehnička specifikacija

Preuzmite tehničku specifikaciju objekta u PDF formatu.

Katalog stanova

Preuzmite katalog stanova u PDF formatu.

podeli sa prijateljima

Zahtev za prezentaciju