Претрага
Close this search box.

Golden-22

Vrednost koja ne prolazi.

30-142m²

Beograd

Garaža

Jun 2023

O lokaciji

Hadžipopovac

Opredelili smo se za gradnju u najužem delu opštine Palilula, poznatu kao Hadžipopovac. Ime je dobijeno u neka davna vremena, po tadašnjoj najimućnijoj beogradskoj porodici, Haži-Popović koji su na ovoj lokaciji imali svoje prostrano imanje. Danas ovaj deo grada predstavlja usko jezgro Palilule i doživelo je pravi procvat u savremenoj gradnji luksuznih zgrada koje pretenduju da naslede slavu svojih bogatih predaka. Akcenat je na lokaciji koja mora imati dobru povezanost sa svim važnim infrastrukturnim objektima, saobraćajnicama, a poželjno je da postoji i istorijsko nasleđe.

O projektu

Golden-22

Ekonomski eksperti tvrde da je u ulaganje u zlato ili nepokretnosti najisplativija investicija.
Da bi nekretnina bila “zlata vredna“ i posle dugo godina, bitno je više faktora. Naš projekat Golden-22 ispunjava sve kriterijume koje zahteva savremena gradnja i moderan način života. Objekat je izgrađen od čvrstih i kvalitetnih materijala koji će odoleti svakom iskušenju. U gradnji koristimo isključivo najbolje i proverene materijale koji su pre svega: Prirodni kamen, mermer, čelik, kovano gvožđe, drvo i troslojno staklo (klima gard). Ovo jedinstveno arhitektonsko zdanje Golden-22 nazvano po simbolici vrednosti koje ne prolaze, sagrađen je primenom najviših građevinskih standarda, energetske efikasnosti, zvučne izolacije i ekološke gradnje što potvrđujemo i energetskim pasošem.

O objektu

Stambene jedinice

Broj stambenih jedinica u prvoj ponudi je ograničen na garsonjere, jednosobne, jednoiposobne, dvoiposobne i četvorosobne stanove u objektu spratnosti Po+P+4+Ps. Površine stanova su projektovane u površinama od 30m2 do 94m2.

Grejanje je centralno sa ugrađenim kalorimetrima omogućiće korisniku optimalnu temperaturu stambenog prostora sa značajnim uštedama. Klima uređaji se podrazumevaju kao standardna oprema.

Stolarija je aluminijumska u antracit boji sa impresivnim dimenzijama od 2.40m širine i visine prozora od poda do plafona. Roletne su na elektro pogon sa taster kontrolom. Sigurnosna vrata marke Bosal i video nadzor su zaduženi za Vašu sigurnost.

Sanitarije i keramika: Geberit, Herz ili Grohe daće Vašem kupatilu poseban glamur.

Parking lift sa platformama podržava sve tipove putničkih vozila, čak i gabaritna terenska SUV vozila. Obezbeđeno je 22 parking mesta sa jednim rezervisanim parking mestom za slabo pokretna ili nepokretna lica. Posebne pogodnosti: odnose se na korišćenje podrumske ostave od 1,5m2 što je danas retkost u ponudi modernih stanova.

Info

Dodatni sadržaj

U blizini su tržni centar “Zira”, Sportska Hala Radivoj Korać, Ledena dvorana Pionir, više fakulteta, dve osnovne škole, obdanište, Palilulska pijaca i Dom zdravlja.

Linije gradskog prevoza: 33, 48, 28, 40, a u neposrednoj blizini 77, 79, 304N, 304NA, 304Nb.

Naše zgrade gradimo da traju, da se nasleđuju, to su projekti koji svojim izgledom i kvalitetom ostavljaju trag u vremenu.

Kako izgleda Vaš Vaš savršen stan?

Garsonjera (br. 4) - Prodato!
Jednosoban (br. 2)
Jednoiposoban stan (br. 8) - Prodat!
Četvorosoban stan (br. 7) - Prodat!
Penthouse (br. 20) - Prodat!
Penthouse krov (br. 20)

Tehnička specifikacija

Preuzmite tehničku specifikaciju objekta u PDF formatu.

Katalog stanova

Preuzmite katalog stanova u PDF formatu.

podeli sa prijateljima

Zahtev za prezentaciju