Ugrabite svoju priliku

Saznajte više o različitim modelima ulaganja.

Mi pronalazimo atraktivne investicione prilike za ulaganje u nepokretnosti. Postoje dva ključna razloga zašto je bolje ulagati u nepokretnostio u odnosu na druge oblike kapitala kao što su: zlato, umetnine, strane valute, kripto valute, obveznice i akcije.

  • Rast vrednosti same nepokretnosti protekom vremena. Cene nekretnina na dugi rok uvek rastu, a premium nepokretnosti ne gube vrednost, ni u kriznim vremenima.
  • Stabilan pasivan prihod od rentiranja nepokretnosti. Za razliku od zlata koje ne donosi prinos, prava nepokretnost sa stabilnim zakupcem Vam može ostvariti značajan prihod ličnom budžetu.

Najnoviji proizvod naše kompanije „MAGNAT Investor’s Club“ osmišljen je sa namerom da članovima kluba omogući jednostavno investiranje u isplative i proverene projekte, uz Vaše minimalno angažovanje. Naš tim poseduje znanja iz oblasti nepokretnosti, urbanizma, prava, finansija ili marketinga.
Naši stručnjaci svakodnevno strukturira različite profitabilne investicione prilike i spreman je da ih predstavi na jasan i transparentan način budućim investitorima.
Pozovite nas za više informacija, pridružite se našem klubu investitora i saznajte više o različitim modelima ulaganja.

Pozovite nas

Rado ćemo Vam pomoći
u donošenju prave odluke.

Postanite član

Popunite pristupni formular i
postanite član kluba investitora.

Aktuelni projekti

Pogledajte ponudu naših aktuelnih
projekata na jednom mestu.