Претрага
Close this search box.

Vračar-Cara Nikolaja II

Luksuzni stanovi u srcu Vračara sada su Vam na raspolaganju.

Od 80m²-174m²

Vračar

Da

Od 3.480 EUR/m²

Zgrada u Cara Nikolaja Dugog
Stambeno poslovni objekat - Prodaja stanova

O LOKACIJI OBJEKTA

Vračar, ako govorimo o najmanjoj, a opet najgušće naseljenoj opštini Beograda, onda govorimo o Vračaru. Na manje od 3 kilometra kvadratna ova opština ima preko 80 000 stanovnika.

Nazivi Vračar i Vračarsko polje pojavljuju se prvi put 1492. godine u turskom planu za osvajanje Beograda, izrađenog na zahtev smederevskog sandžak-bega Sulejman–paše. Turski dokumenti iz 1560. godine spominju Vračar kao hrišćansku mahalu sa 17 kuća u okviru beogradske varoši. Sadržaj letopisne beleške iz 16. veka, koja izveštava o spaljivanju moštiju Svetog Save na dan 27. aprila 1594. godine po starom kalendaru, označava Vračar kao buduće središte srpske duhovnosti.

Kao zvanična opština nastaje 1960. godine kada se zapravo spajaju manje opštine Istočni Vračar Terazije i Neimar.

Vračar je zaista kulturni centar Beograda. Na području ove opštine nalaze se čak četiri pozorišta od kojih je najpoznatije Beogradsko dramsko pozorište. Tu je smeštena Narodna biblioteka Srbije i Hram Svetoga Save kao najveća poznata pravoslavna svetinja. Poznate su i brojne škole, kafane, sportski i rekreacioni centri, kao i mnoštvo trgovačkih centara.

Vračarski plato je jedna od najviših tačaka u centru Beograda, koja je uglavnom izgrađena na brdovitom terenu od ukupno 32 brda. 

Granice Vračara čine tri bulevara: Bulevar kralja Aleksandra, Bulevar oslobođenja i Južni bulevar. Predstavlja mesto gde se čuva i neguje izvorni duh i život Beograda, spoj starog i novog, tradicionalnog i modernog. Upravo sam obod ove opštine, odnosno Ulica Južni bulevar postala je izrazito popularna lokacija za život koja nudi sjajnu povezanost sa drugim delovima grada, posebno imajući u vidu blizinu auto-puta. U neposrednoj blizini nalaze se i Hram Svetog Save, Karađorđev park, Čuburski park, ali i osnovne škole, predškolske ustanove, brojni marketi i čuvena Kalenić pijaca. Tu su i neki od najpoznatijih restorana koji u modernom duhu nastavljaju boemsku tradiciju Vračara.

Neizostavan deo duha Vračara je i jedna od najpoznatijih gradskih pijaca- Kalenić pijaca, koja se nalazi na udaljenosti od svega 400 metara od objekta.

VIDEO PREZENTACIJA PROJEKTA NA VRAČARU

O PROJEKTU VRAČARA – CARA NIKOLAJA DRUGOG

Poslovno stambeni objekat u Cara Nikolaja Drugog na Vračaru, biće smešten u gradskoj četvrti koju Beograđani još nazivaju Čubura. Orjentaciono, objekat će biti smešten na potezu između Hrama Sv. Save i Beogradskog dramskog pozorišta.

Ovaj objekat će biti sagrađen za stanovanje, a sa svojim modernim izgledom oplemeniće okruženje i pružiti mu jedan novi vid komfora i estetike.

U ponudi su tri tipa raskošnih stanova od 80 m2, 88 m2 i 175 m2 koji je strukturalno podeljen na dva bloka, dnevni i spavaći, te ih deli dugački hodnik.

OPREMA STANOVA NA VRAČARU

Centralno grejanje
Energetski pasoš
Punjač za el. automobil
Klima
Lift
Interfon
Video nadzor

ROK ZA IZGRADNJU JE 19. DECEMBAR 2023.

Kako izgleda Vaš Vaš savršen stan?

OBJEKAT CARA NIKOLAJA DRUGOG

Vračar Cara Nikolja II

Vračar Cara Nikolja II

PRIKAZ OSNOVA STANOVA I 3D TLOCRTI 

Tehnička specifikacija

Preuzmite tehničku specifikaciju objekta u PDF formatu.

Katalog stanova

Preuzmite katalog stanova u PDF formatu.

podeli sa prijateljima

Zahtev za prezentaciju