Претрага
Close this search box.
O nama
Nudimo vam profesionalan i partnerski odnos u poslu, jer zajedno možemo više.

Naša dostignuća izražena brojevima

Motivisani smo da stvorimo dodatnu vrednost za naše klijente.

godina iskustva
0 +
kancelarije
0
eksperata prodaje
0
advokata
0
administratora
0
srećnih porodica
0 +

Naša priča

Istorija MAGNAT-a

Agencija "Petrović"

Početak rada našeg Privrednog društva vezan je za 1993. godinu kada se prvi put registruje kao Agencija “Petrović” sa sedištem na Novom Beogradu. Uz veliki entuzijazam i rad osnivača Agencija počinje svoj razvoj i uspon koji traje do danas.

Magnat nekretnine

Februara 1995. godine osnivač sa poslovnim partnerima, formira poslovni sistem MAGNAT NEKRETNINE iz Beograda koji vrlo brzo zauzima jedno od vodećih mesta među posrednicima u prometu nepokretnosti gde se i danas nalazi.

MAGNAT Petrović doo

U skladu sa savremenim trendovima poslovanja, proširenjem polja delatnosti i sopstvenim razvojem Agencija MAGNAT iz Beograda menja svoju pravnu formu i od januara 2006. godine poslujemo kao privredno društvo pod imenom MAGNAT Petrović doo sa sedištem na Novom Beogradu i posebnom poslovnom jedinicom.

MAGNAT Real Estate Investimets

Početkom 2020. godine došlo je do reorganizacije i unapređenja poslovanja agencije MAGNAT Petrović čiji se dalji razvoj nastavlja pod nazivom MAGNAT Real Estate Investments koja se bavi pronalaženjem atraktivnih investicionih prilika, finansijskim strukturiranjem investicionih poduhvata, brendiranjem i marketingom nepokretnosti, kao i upravljanjem, i održavanjem istih.

Naša vizija i MISIJA

"Naš osnovni cilj je da MAGNAT Real Estate Investment bude kompanija Vašeg prvog izbora. Mi smo posvećeni pronalaženju najboljih nepokretnosti za Vas, koje ćete sutra nazvati svojim domom ili dobrom investicijom."

1

Personalni pristup

Osnovni princip rada je poseban pristup svakom klijentu ponaosob, jer je promet nepokretnosti kompleksan posao koji obuhvata oblasti prava, ekonomije i psihologije. Takav pristup pretpostavlja znanje, iskustvo i savesnost koje moraju biti u funkciji zaštite interesa svakog učesnika u prometu nepokretnosti, ali isto tako moraju zadovoljiti zahteve brzine i efikasnosti u poslu.

2

Pravna sigurnost

Posebna pažnja je poklonjena pravnoj sigurnosti svih klijenata koja se ostvaruje potpunom proverom isprava kojima se dokazuje pravo svojine na nepokretnostima, proverom identiteta ugovornih strana i izradom Ugovora koji na kraju omogućavaju jednostavnu uknjižbu prava svojine.

3

Iskustvo agenata

U svom radu oslanjamo se na iskustvo i obučenost naših Real Estate agenata i konsultanata koji su spremni da u svakom trenutku odgovore na zahteve klijenata i tržišta.

4

Pouzdan partner

Svojim prisustvom MAGNAT kao posrednik u prometu nepokretnosti bio je i ostao siguran i pouzdan partner svakom klijentu koji je zakucao na naša vrata. Naše godine postojanja nisu samo broj, već godine posvećenosti i rada. Poverenje se trudimo da opravdamo.

5

Zadovoljni klijenti

Naši zadovoljni klijenti ostaju istovremeno i naš najveći oslonac u daljem radu, naša najbolja preporuka i iznova nam daju motiv da istrajemo na način kojim smo radili svih ovih godina sa željom da budemo još bolji i da iz naše kompanije ljudi izlaze sa osmehom na licu. Vaše krajnje zadovoljstvo je naša misija.

6

Zadovoljni investitori

Naš posao je pronalaženje atraktivnih investicionih prilika za naše partnere. Pažljivim izborom saradnika u poslovima projektovanja i gradnje investiramo u dugoročne poslovne odnose koje odlikuje kvalitet i sigurnost. Dobar balans je taj koji generiše stabilnost.

Utisci naših klijenata

Šta kažu naši zadovoljni klijenti

Nemanja Đ.
Nemanja Đ.
Građevinski ing.
Опширније
"Pre godinu dana sam se upustio u pustolovinu kupovine stana u Beogradu. Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja stupanja u kontakt sa manjim Investitorima, naišao sam na projekat Cvijićeva Palace na kojem je MAGNAT ekskluzivni zastupnik prodaje. Od tog trenutka, pa na dalje svaka komunikacija sa svim članovima vašeg tima je tekla bez imalo problema, od same prezentacije stana i projekta, sklapanja predugovora o kupovini stana, pa sve do koordinacije oko izmena u samom stanu koje sam ja zahtevao. Posle toga sam takođe imao lepo iskustvo oko prezentacije najnovijeg projekta Central Palace i rezervacije stana u njemu, pa sam siguran da će se i na dalje lepo iskustvo poslovanja sa MAGNAT-om nastaviti. Hteo bih da istaknem da u svakom segmentu saradnje sa MAGNAT-om imam samo reči hvale, a naročito bih hteo da istaknem saradnju sa Minom Karić, koja je u svakom trenutku bila na raspolaganju i koordinisala je sve perfektno. Imajući lepo iskustvo oko kupovine stana u objektu Cvijićeva Palace preporučio sam vašu firmu mojim kolegama, pa se tako i jedan moj kolega odlučio za saradnju sa vama i kupovinu stana u istom objektu. Nadam da će se saradnja sa MAGNAT-om nastaviti i dalje na budućim projektima, i iskreno se radujem tome."
Velibor A.
Velibor A.
Dipl. građevinski ing.
Опширније
"Prilikom kupovine i odabira stana imao sam tu sreću da posrednik i zastupnik investitora za prodaju i korespodenciju sa kupcima bude MAGNAT Real Estate Investments.
U moru nekretnina koje se nude na tržištu, bio sam u prilici da neposredno razgovaram sa raznoraznim agencijama i predstavnicima prodaje i u 90% slučajeva sam bio neprijatno iznenađen, ali sa MAGNAT-om to nije bio slučaj.

Prilikom prvog kontakta po preporuci prijatelja koji je imao samo reči hvale za vas bio sam prijatno iznenađen komunikacijom, brzinom i detaljima prilikom pružanja traženih informacija. Tako da su sigurno pored samog objekta u kom se stan nalazi, a koji mi se izuzetno svideo u mnogo čemu pomogli i doprineli mom opredeljenju za stan koji sam kupio.

Izdvojio bih i zahvalio se Sales Manager-ki Mini Karić za izuzetnu pomoć, prezentaciju i trud prilikom davanja uvek pravovremenih informacija koje su mi bile i više nego značajne.

Vođen svojim pozitivnim iskustvom sa zadovoljstvom bih preporučio MAGNAT Real Estate Investments svima koji se upuštaju u “avanturu” zvanu “odabir i kupovina nekretnine sa sebe i svoju porodicu”. Veliki pozdrav za ceo tim MAGNAT Real Estate Investments!"
Tamara M.
Tamara M.
Stjuardesa
Опширније
"We brought an apartment in Cvijićeva Palace, Mina assisted us with this from the beginning.

From the start Mina was very informative and knowledgeable about the project, she spent lots of time with us showing us the building and the mock up apartment. She was always on hand to help us with any questions we had or to assist with anything that we needed.

We would love to work with Mina again in the future and would recommend her to our family and friends."

Translate:

"Kupili smo stan u Palati Cvijićevoj, i u tome nam je od početka pomagala Mina.

Mina je od starta bila vrlo informativna i upućena u projekat, provela je puno vremena s nama pokazujući nam zgradu i maketu stana. Uvek nam je bila pri ruci da nam pomogne sa svim pitanjima koja smo imali ili da nam pomogne oko svega što nam je potrebno.

Voleli bismo ponovno da sarađujemo sa Minom u budućnosti i preporučili bismo je našoj porodici i prijateljima."
Dr Aleksandar M.
Dr Aleksandar M.
Neuropsihijatar
Опширније
"Saradnja sa kompanijom ,,MAGNAT“, prilikom kupovine stana, u potpunosti je opravdala moja očekivanja. Kako je stan bio u izgradnji, zadovoljavajuća komunikacija i precizne informacije bile su mi blagovremeno omogućene. Svi zaposleni, od samog gradilišta, preko agenta i konačno pravnika, iskazali su veliko strpljenje i zavidnu ljubaznost.
Saradnja sa kompanijom ,,MAGNAT“ je za svaku preporuku!"
Srđan E.
Srđan E.
Preduzetnik
Опширније
"O MAGNAT-u uvek imam da kažem sve najbolje. Pošto sam često na terenu po Srbiji zbog svog posla-veletrgovine keramikom i opremom za kupatila, mogu jedino da svoje kupce upućujem na kupovinu stanova preko vas, jer sam i sam uvideo da ugrađujete najkvalitetnije elemente u stanovima i u zgradi.
Veliki pozz za najbolje!"
Aleksandar A.
Aleksandar A.
Dipl. ing. org. nauka
Опширније
"Pouzdano, stručno i brzo, reči su koje opisuju moja iskustva u saradnji sa zaposlenima u MAGNAT Real Estate Investments. Saradnju smo započeli po preporuci investitora od kog sam kupovao stan u izgradnji. Stručni tim je od početka do kraja samog procesa, u svim fazama i na svim nivoima bio visoko profesionalan. Pravnički posebno. Istakao bih, odlično pripremljenu dokumentaciju za potrebe banke prilkom realizacije kredita. Nije nedostajao ni jedan, jedini dokument. Saradnja za svaku preporuku."
Ana P.
Ana P.
Stjuardesa
Опширније
"Kupila sam stan u Palati Cvijiceva preko firme Magnat Real Estate Investment, i rado bih ih preporučila svim svojim prijateljima i porodici. "Kupili" su me svojim profesionalizmom, odgovornošću i neposrednošću u komunikaciji. Veoma sam zadovoljna prezentacijom i prijemom od strane menadžerke prodaje, Mine Karić. Način na koji je pristupila meni kao kupcu i njena spremnost da mi uvek izađe u susret i objasni sve uslove i pogodnosti oko kupovine stana me najviše i privukla, osim naravno odlične lokacije stana i moje velike želje da se vratim u stari kraj. Naravno, kvalitet gradnje, izbor materijala i pouzdanih investitora je presudio da se odlučim i kupim stan baš od Magnat-a. Pravni deo posla je obavljen veoma brzo i s lakoćom rešen. Sve informacije sam dobijala pravovremeno i imala sam na raspoloaganju pomoć konsultanata i kompanije kad god sam bila u nedoumici i imala pitanja. S obzirom na situaciju sa Covidom-19 i svim ostalim dešavanjima u svetu koja neminovno utiču i na nas, malo se kasni s predviđenim planom useljenja. Rekla bih da je to itekako opravdano, i meni lično je najbitnije da se svi radovi odrade kvalitetno do samog kraja. Nadam se skorom završetku radova, i verujem kao i svi stanari i buduće komšije, nestrpljivo isčekujem useljenje! Hvala i želim Vam divan dan! 😊 Veliki pozdrav, Ana."
Претходна
Следећи
Važno nam je Vaše mišljenje