Претрага
Close this search box.

NOVI KOPAONIK

VAŠ KOP RESORT

od 30-140 m2

Kopaonik

EG

DA

O RIZORTU

Kop Resort

Ideja vodilja stvaranja apartmantsko-hotelskog naselja Kop Resort je izgradnja jednog novog kompleksa na Kopaniku, koji će budućim korisnicima omogućiti uživanje u prirodi uz korišćenje sadržaja najmodernijih planinskih turističkih, a to znači izgradnju jednog sasvim drugačijeg kompleksa, jednog Novog Kopaonika.

Kop Resort će tokom svog razvoja pratiti tokove savremenih turističkih tendencija i tražnje te u skladu sa tim, posebna pažnja će se poklanjati različitim sadržajima koji su planirani kako u okviru samih objekata, tako i u okviru čitavog kompleksa.

Naša vizija budućeg novog centra Kopaonika, je namera da korisnicima na jednom mestu ponudimo boravak u prirodi, uz sadržaje prilagođene različitim željama, od ekstremnih sportskih aktivnosti do opuštanja u spa centrima, uživanje u šetnjama kroz prirodu i razonode na dečijim igralištima. Želja je da se dobar provod na planini tokom cele godine omogući svima, sportistima i rekreativcima, deci, mladima, odraslima, pojedincima, parovima i porodicama.

O INVESTITORU

Novi Kopaonik

Novi Kopaonik – čini tim iskusnih preduzetnika iz komplementarnih industrija, koji  imaju viziju jednog Novog Kopaonika, kao simbola moderne gradnje u skladu sa prirodom koja je bila nesebična kada je Kopaoniku darivala ono najbolje što ima. 

Kop Resort kao jedan moderan kompleks će svojim savremenim sadržajima biti na nivou najboljih evropskih  skijaških centara.

Svoje znanje i iskustvo kao investitori udružili su:

1. Power West i W.D. Concord West koji su lideri u Srbiji u izgradnji stambenih i poslovnih objekata.

2. Arhitektonski biro Total Design čiji projekti krase ulice širom naše zemlje i koji će ovom projektu dati poseban pečat sa savremenim dizajnom budućeg kompleksa i

3. MAGNAT Real Estate Investmentskoji se decenijama bavi razvojem projekata u oblasti nepokretnosti, a posebno posredovanjem  u prometu i zakupu nepokretnosti.

SAV PROSTOR PODREĐEN  UŽIVANJU U LEPOTI KOP RESORT-A

Novi Kopaonik – Kop Resort se nalazi na nadmorskoj visini od oko 1250 metara.

Ta visina od 1250 metara,  je mesto gde se sreću listopadne i zimzelene šume, gde je priroda najbujnija, i na kojoj su leta osvežavajuća, a zime bez najoštrijih mrazeva i magle, to je visina koja je idealna za sve vrste sportskih aktivnosti i rekreacije, koja će omogućiti korišćenje sadržaja Kop Resort tokom svih 365 dana u godini.

*CENE APARTMANA U PRETPRODAJI MOŽETE DOBITI NA UPIT.

nk AURORA

IZGLED FASADE

IZGLED TIPSKOG  APARTMANA

 

3D OSNOVE RAZLIČITIH TIPOVA APARTMANA

nk AMBER

3D OSNOVE RAZLIČITIH TIPOVA APARTMANA

nk ARIA

3D OSNOVE RAZLIČITIH TIPOVA APARTMANA

IDEJNO REŠENJE NOVOG KOPAONIKA

Da li znate gde će biti prva stanica nove gondole?

Kop Resort će imati najbolji mogući položaj za skijaše, jer se po Prostornom planu Republike Srbije, za Nacionalni park Kopaonik, u neposrednoj blizini od ulaza u resort planira izgradnja prve stanice gondole koja će spajati Kop Resort sa vrhovima Kopaonika i skijaškim stazama.

Realizacija izgradnje gondole koja će povezati Kop Resort preko Vikend naselja, je izvesna u narednih nekoliko godina, što će resort-u napraviti dodatnu vrednost kakvu imaju samo najbolji kompleksi u skijalištima širom Evrope.

Trenutno se ispred ulaza u Kop Resort nalazi prva stanica ski busa, koji vodi ka vrhovima Kopaonika, što umnogome olakšava ljubiteljima  skijanja odlazak i povratak sa staza bez korišćenja sopstvenih automobila.

Da li su i za Vas udobnost i kvalitet na prvom mestu? 

Kop Resort će se prema Planu detaljne regulacije prostirati na ukupnoj površini od preko 14 hektara, jedne zasebne visoravni na južnim padinama Kopaonika okrenute ka Raškoj. Planom detaljne regulacije zelene površine, šuma, travnjaci i uređeni sportsko – rekreativni sadržaji zauzimaće oko 10 hektara, što celom kompleksu daje posebno bogatstvo. Korisnici Kop Resort-a boraviće u prirodi, a koristiti sve pogodnostima najmodernijih turističkih kompleksa.

Jedan od ciljeva je da standardizacija celog kompleksa a kasnije i njegova kategorizacija da i na taj način  privučemo veliki broj turista,  koji će znati šta da očekuje i šta dobijaju i na taj način će biti naši stalni gosti, a takođe želimo da budućim vlasnicima apartmana omogućimo brz povrat uloženih sredstava.

Udobnost korisnika Kop Resort-a je među vodećim prioritetima i neke od pogodnosti koje će  biti korisnicima na raspolaganju su veliki broj parking mesta i garaža, dečija igrališta, bazeni, poslovni centar, spa-wellness centar, teretane na otvorenom, prodavnice i drugi sadržaji.

Prva faza izgradnje

Prva faza podrazumeva gradnju 4 zgrade apartmanskog tipa Aurora, Amber, Aria i Eden. Gradnja započeta kao i prodaja,  a prvo useljenje se očekuje tokom maja 2023. godine.

Strukture apartmana će se kretati od 0.5 (garsonjere) do 3.0 (trosobnih) apartmana, u površinama od 27m² do 80m², sa terasama ili izlazom na dvorište.

Nivo opreme:

  • Spoljna i unutrašnja stolarija, sa vrhunskim toplotnim i termoizolacionim svojstvima.
  • Podovi će biti obloženi hrastovim parketom prve klase sa kombinacijom keramike renomiranih proizvođača prve klase.
  • Grejanje će biti sa norveškim radijatorima ili sistemom podnog grejanje sa alu folijama, sa mogućnošću daljinskog upravljanja.
  • Topla skijašnica u kojoj će se odlagati ski oprema.
  • Kablovski operater sa velikim izborom TV kanala i optičkim internetom.
Novi Kopaonik 7 - Upoznavanje

Kop Resort – Garancija privatnosti i novo iskustvo

Kop Resort će biti kompleks polu zatvorenog tipa kao kombinacija individualne i zajedničke svojine, gde će vlasnici apartmana pored vlasništva na apartmanima učestvovati i u upravljanju i održavanju nad zajedničkim prostorom.

Zajedničku imovinu predstavljaju sve unutrašnje prostorije – vešernice, skijašnice, stepenište i liftovi, a delimično i spoljne površine i objekti kao što su igrališta, parking i zelene površine.

U skladu sa navedenim je planirano obezbeđenje, stalni video nadzor kao i profesionalno održavanje.

 

Investiranje u Kop Resort je ulaganje u budućnost

U špicu sezone svi smeštajni kapaciteti na Kopaoniku budu popunjeni, potražnja je veća od kapaciteta, u tom smislu mi Vam nudimo investiranje u nepokretnost od koje pored sopstvenog odmora i uživanja, možete zarađivati.

Poseban koncept održavanja, upravljanja i iznajmljivanja apartmana koji Vam nudimo, oslobađa Vas dodatnog ulaganja i problema oko izdavanja u zakup apartmana, koji će se odvijati preko jedinstvenog booking-a za ceo Kop Resort.

SADRŽAJ KOP RESORT-A

RECEPCIJA

Vlasnicima apartmana, a i gostima biće na raspolaganju recepcija sa ljubaznim i profesionalnim osobljem koje će, osim prijema gostiju, pružiti sve potrebne informacije neophodne za sadržajan i bezbedan boravak, kao i niz usluga vezanih za besprekornu organizaciju svakodnevnog života.

RESTORAN

Kop Resort će biti nova gastro destinacija na celom Kopaoniku. U prelepom restoranskom ambijentu gosti će moći da uživaju u velikom izboru hrane i pića, pripremljenih i serviranih na vrhunskom nivou. Poseban akcenat biće stavljen na izbalansiranu i zdravu hranu kao i na korišćenje svežih lokalnih namirnica u ishrani.

KAFE

Vreme za kafu ili čaj, za poneki slatkiš, kao i vreme za druženja, zabavu ili dokolicu gosti će moći da provode u kafeu Kop Resort-a koji će korisnicima ponuditi više raznovrsnih zabavnih i opuštajućih sadržaja, poput različitih društvenih igara, velikog ekrana, biblioteke, bilijara i drugog.

 

WELLNESS & SPA

Gostima Kop Resort-a će biti na raspolaganju WELLNESS I SPA prostor, gde  će u zatvorenom bazenu, u svako doba godine moći da se opuste, uživajući u pogledu na vrhove Kopaonika.
Boravak u bazenu gosti će moći da kombinuju sa različitim saunama i hidromasažnom kadom. Oganizovaćemo masaže profesionalnih fizioterapeuta, te će na taj način opuštanje i relaksacija biti zaokruženi.  

SPORT & REKREACIJA

Sportski tereni u okviru kompleksa, pružiće mogućnost za organizovanja sportskih priprema i boravka sportista, kako profesionalcima tako i rekreativcima.

DEČIJE IGRALIŠTE

Dečija igrališta predstavljaju neizostavan deo ponude jednog savremenog kompleksa, stoga Kop Resort-a prati tendencije današnjice, usmerene na porodičnom odmoru. Dečija igrališta, sa svojim raznovrsnim i kreativnim elementima, pružiće mališanima časove zabave i boravka na otvorenom. Poseban akcenat stavljamo na kvalitetno izrađene, raznovrsne i stabilne konstrukcije, koje će biti postavljene u skladu sa svim pravilima o bezbednosti na dečijim igralištima.

AVANTURA SADRŽAJ

Za prave avanturiste spremićemo bogat sadržaj aktivnosti koji će upotpuniti odmor u svako godišnje doba. Za avanturu smo otvoreni 365 dana u godini, a na Vama će biti da odaberete neke od sledećih aktivnosti:

 • šetnja ili trčanje po uređenim stazama;
 • sportske aktivnosti na otvorenim terenima;
 • planinarenje po vrhovima ili veštačkoj steni;
 • vožnja biciklima po planinskim stazama;
 • vožnja kvadova kroz šumu;
 • vožnja motornih sanki;
 • skijanje, sankanje ili bording

LOKACIJA KOP RESORT-A

Tehnička specifikacija

Preuzmite tehničku specifikaciju objekta u PDF formatu.

Katalog stanova

Preuzmite katalog stanova u PDF formatu.

podeli sa prijateljima

Zahtev za prezentaciju