Претрага
Close this search box.

Taurunum Tandem

Atraktivna lokacija, vanserijska gradnja i odlična povezanost.

od 30m²

Zemun

Parking

Okt. 2022.

Taurunum Tandem  su dva stambeno-poslovna objekta u Zemunu, i samo jedan u nizu projekata koji je realizovan sa kompanijom Storms doo. Sa atraktivnom lokacijom, vanserijskom gradnjom i odličnom povezanošću. 

U prvom stambeno-poslovnom objektu Taurunum Tandem u prodaji je ostalo još samo 5 (pet) nezavisnih jedinica na nivou prizemlja i galerije.

*Jedinice se prodaju isključivo kao dve zasebne celine u koje je uključeno više manjih stanova. Idealno je za investiranje i rentiranje po principu “stan na dan

I stambeno-poslovna celina uključuje sledeće jedinice:

• A1 – jednoiposobni 1.5, površine 35,94m2
• G2 – dvosobni 2.0, površine 44,80m2 sa terasom
• G3 – Jednosobni, 1.0, površine 28,63m2 sa terasom (bez mogućnosti parking mesta)

II stambeno-poslovna celina uključuje sledeće jedinice:

• A2 – dvosobni 2.0, površine 48,39m2 sa terasom
• G1 – dvosobni 2.0, površine 44,33m2 sa terasom

Prva celina u sebi sadrži tri stambene jedinice

Druga celina i sebi sadrži dve stambene jedinice

O lokaciji

Zemun

Zemun, jedinstvena varoš na desnoj obali Dunava, grad za sebe, a nadomak beogradske prestoničke vreve, nudi poseban način života svojim stanovnicima.

Poslednjih godina, mnogo je onih koji se sele u Zemun iz drugih delova Beograda jer prepoznaju njegove prednosti. Pravilni urbanistički razvoj, sa dobrim saobraćajnicama, nadomak Novog Beograda govori u prilog tome da će cena nepokretnosti u Zemunu, kako vreme bude odmicalo samo rasti.

Spuštajući se niz ulicu Cara Dušana, prateći tok Dunava, a uz samu Pregrevicu dolazite do našeg projekta TAURUNUM TANDEM. Na 10-15 minuta hoda od Milenijumske kule na Gardošu pozicionirali smo naš projekat stvarajući jednu potpuno novu sliku ovog dela grada. Prepoznatljivi duh Gardoša, koji svedoči о mnogim ljubavima svojih Zemunaca, neizbežne ribarske priče zemunskih alasa, kaldrme, pregršt restorana, kafanica i male noćne muzike uz kej, biće samo neke od privilegija svih budućih stanara projekta TAURUNUM TANDEM, koji će svojim modernim dizajnom i maksimalnom funkcionalnošću povezati daleku istoriju Zemuna sa jednim potpuno novim savremenim izgledom.

Odlična povezanost sa svim delovima Beograda, više autobuskih linija, blizina autoputa i aerodroma, mnoštvo škola, vrtića, prodavnica, čuvene zemunske pijace, sportskih objekata, pešačkih zona oko magistarskog trga, zemunskog keja, široke staze, stadiona, rekreacije i drugih sadražaja neophodnih za funkcionalan i komforan život samo su neke od prednosti našeg projekta TAURUNUM TANDEM.

O projektu

Taurunum Tandem

Stanovi u projektu TAURUNUM TANDEM su osmišljeni tako da zadovolje potrebe savremenog čoveka, uz maksimalnu iskorišćenost i funkcionalnost prostora. Posebno smo ponosni na najmoderniji i najefikasniji sistem grejanja i hlađenja, uz izuzetnu energetsku efikasnost samih zgrada. Pažljivo smo birali građevinske materijale i opremu, kako za unutrašnjost, tako i za spoljašnjost objekata. Moderan dizajn, visok kvalitet gradnje i materijala, dugovečnost i prepoznatljivost stanova u projektu TAURUNUM TANDEM oplemeniće Vaš svakodnevni život potpuno novom dimenzijom življenja.

Projekat će činiti dva odvojena stambena objekta, odakle i potiče ideja za naziv projekta TAURUNUM TANDEM. Oba objekta imaju odvojena parking mesta u podzemnim garažama. Projekat TAURUNUM TANDEM će se graditi u dve faze. U okviru prve faze već je započeta izgradnja zgrade “TAURUNUM 1” spratnosti Po+Pr+2 sa ukupno 17 stambenih jedinica, u drugoj fazi je planirana izgradnja zgrade “TAURUNUM 2” spratnosti Po+Pr+3+Pk sa ukupno 18 stambenih jedinica.

U ponudi su stanovi različitih struktura od jednosobnih do četvorosobnih, površine od 30m² do 116m².

podeli sa prijateljima