Претрага
Close this search box.

Cvijićeva Palace

Nova dimenzija luksuza

200-465m²

Beograd

Garaža

Sep. 2022

O investitoru

Investitor Ecstatika

Ecstatika – naš tim iskusnih i uspešnih ljudi spojila je ista vizija u čijem je centru ideja za stvaranjem estetskih, funkcionalno korisnih okruženja sa jednom novom dimenzijom luksuza. Želja za podizanjem standarda u kvalitetu gradnje postala je naša inspiracija i vodilja. Naši projekti su se vremenom uvrstili u sam vrh naše prestonice. Nakon višegodišnjeg iskustva u svetu gradnje u svoje reference uvrstili smo projekte Budimska, Palata Cvijićeva, Central Palace i novi projekat Queen’s Garden koji je u planu da se gradi 2023. godine.

O projektu

Moderan bastion

Ovo jedinstveno arhitektonsko zdanje je sagrađeno primenom najviših građevinskih standarda i uspostavljena je savršena sinergija energetske efikasnosti, zvučne izolacije, ekološke gradnje što ovaj moderan bastion grada čini jedinstvenim, jer su njegova otmenost i raskoš lako prepoznatljivi u obilju novogradnje Beograda.

Aristokratska lepotica, kako se još naziva Palata Cvijićeva, postaće novi orijentir grada prema kome će se Beograđani i njegovi neimari ravnati.

Reči kojima možemo opisati ovo graciozno zdanje su: komfor, unikatan dizajn i vrhunski kvalitet života u gradu. Jedinstveni koncept Palate Cvijićeva dominira nad ostalim arhitektonskim projektima i svojom pojavom oplemenjuje izgled celog grada, tako da će budući stanari imati tu privilegiju da uživaju u novoj dimenziji luksuza.

PRODAJA PENTHAUSA U bEOGRADU

O Palati Cvijićeva

Palata Cvijićeva izgrađena je na raskrsnici ulica, ugao Cvijićeve i Poenkareove sa izuzetnim pogledom na reku, pešačkom udaljenošću od Knez Mihajlove, Kalemegdana i 25. maja. Preko puta je planirana i nova stanica metroa. Predviđenom planskom dokumentacijom ova lokacija će dobiti novi bulevar, prelep Linijski park sa amfiteatarom, koji će oživeti novim duhom ovaj deo grada.

Palata Cvijićeva je obučena u visoko kvalitetan prirodni kamen, beli mermer “Carrara bianco”, kovano gvožđe na terasama i najkvalitetnije materijale na tržištu. Suptilne varijacije boja stvaraju prepoznatljiv identitet Palate. 

Dvorište unutar Palate Cvijićeva će, po želji kupca, biti opremljno igralištem za decu i video-nadzorom, kako bi roditelji i deca bezbedno uživali u svom domu i oko njega, jer je ceo kompleks pokriven video nadzorom kao i 24/7 obezbeđenjem. 

Usvojenim planom detaljne regulacije metro stanica biće odmah prekuputa ulice, a predviđen je i novi automobilski tunel čiji će jedan krak biti nedaleko od objekta, a drugi kod Ekonomskog fakulteta, što daje još bolju perspektivu ovom lokalitetu.

Želimo da naglasimo da je projektni tim vodio računa da svaka jedinica u objektu bude okupana u prirodnoj svetlosti, uz minimalni utrošak energije, što daje dodatni aristokratski užitak.

LUKSUZNI PENTHAUS, BEOGRAD

O penthausu

Za Vas koji cenite ekstravagaciju koja je korak iznad ostalih, Palata Cvijićeva PENTHAUS je upravo ostvarenje snova. 

Palata Cvijićeva PENTHAUS je ukupne površine 465m² i može svrstati u najluksuznije i najprestižnije nekretnine u Beogradu i regionu.

Vaša privatna vila na 9. spratu Palate Cvijićeva ima veličanstven i nezaklonjen pogled na sve četiri strane sveta i reku Dunav. Nudi prostranstvo i život pun prirodne svetlosti u ovom delu prestonice.

U osnovi je projektovan kao petosoban stan od 200m², sa prostranim salonom i luksuznom master spavaćom sobom. Ceo penthaus krasi ugaona terasa od ukupno 65m². Na vrhu Palate Cvijićeva, nalazi se krovno dvorište površine 200m², u kojoj ćemo za Vas kreirati privatnu oazu, sa svim dodatnim sadržajima, što sve ukupno čini impozantnih 465 korisnog prostora čiste ekstravagancije pod nebom.

Palata Cvijićeva PENTHAUS će biti obložen najlepšim mermerom, ukrašen ornamentima kovanog gvožđa na terasama i prozorima, uz nenadmašivu estetiku.

Privatan park na desetom spratu Palate Cvijićeva od 2 ara biće opremljen po Vašoj želji uz arhitektonske predloge naših umetnika. Video nadzor i obezbeđenje 24/7 će pokriti ceo kompleks, samu unutrašnjost Palate, kako bi roditelji i deca bezbedno uživali u svom domu i oko njega.

Penthaus će imati najbolji SMART HOME sistem, tako da će budući vlasnik penthausa imati tu privilegiju da uživa u novom iskustvu stanovanja pametnih kuća. 

Doživite novu dimenziju luksuza u Vašoj vili na 9. spratu.

Info

Dodatni sadržaj

Prekoputa ovog vanvremenskog zdanja se nalazi OŠ “Vlada Aksentijević”, i buduća stanica beogradskog metora, a u blizini je Dom zdravlja, brojni maloprodajni i ugostiteljski objekti, vrtići, apoteke, objekti za fitnes i rekreaciju. Nedaleko se nalaze i Botanička bašta, kao i sportska hala Aleksandar Nikolić i ledena dvorana Pionir.

Kako izgleda Vaš Vaš savršen stan?

PENTHAUS

Katalog Penthausa

Preuzmite katalog Penthausa u PDF formatu.

Jednoiposobni stanovi - PRODATO !

Svi jednoiposobni stanovi su prodati!

Dvoiposobni stanovi - PRODATO !

Svi dvoiposobni stanovi su prodati!

Troiposobni stanovi - PRODATO !

Svi troiposobni stanovi su prodati!

Četvorosobni stanovi - PRODATO !

Tehnička specifikacija

Preuzmite tehničku specifikaciju objekta u PDF formatu.

Katalog stanova

Preuzmite katalog stanova u PDF formatu.

podeli sa prijateljima

Zahtev za prezentaciju