Usluge
Nudimo vam profesionalan i partnerski odnos u poslu, jer zajedno stvaramo više.

Projektovanje

Tu smo da Vam projektujemo prostor koji će biti jedinstveno arhitektonsko rešenje dizajnirano samo za Vas.

Brendiranje projekta i marketing

Svaki projekat u koji krećemo brendiramo sa imenom i logo-om, a zatim pokrećemo imidž kampanju kroz PR tekstove, objave u medijima, dizajniramo bilbord-e, reklamne kataloge, tehničke specifikacije objekta, flajere i banere. Radimo dinamičke i statičke rendere enterijera i eksterijera objekta, 3D tlocrte stanova. Pokrećemo društvene mreže i micro sajtove specijalno za promociju Vašeg projekta. Logo je zaštitni znak Vašeg projekta i mi ga sa pažnjom osmišljavamo i dizajniramo.

Određivanje vrednosti projekta

Za Vas radimo analizu cena sličnih nepokretnosti na tržištu, biznis planove, analizu mogućeg koeficijenat izgradnje, tj. osiguravamo da u svakom smislu budete informisani i po mogućstvu profitabilni. Trudimo se da Vam transparentno prikazujemo sve podatke do kojih dolazimo kroz istraživanje i analize, bez skrivenih troškova koji bi kasnije eventualno mogli da ugroze samu realizaciju projekta.

Pravni aspekt

Posao investiranja u građevinske projekte zahteva znanje pravnih propisa iz oblasti obligacionog prava i urbanizma. Naš tim advokata će se pobrinuti da kroz ovaj proces prođete neosetno, odnosno iskoristićemo sve pravne instrumente da vaše transakcije budu što manje opterećenje poreskim dažbinama.

Prodaja

U ovom poslu smo preko 30+ godina, naši licencirani agenti prodaje imaju veoma visok stepen realizacije. Od deset prezentovanih stanova osam prodamo u prvom mesecu oglašavanja. Uzdajte se u naše znanje i iskustvo, omogućite nam eksluzivnu prodaju i uverite se u našu efikasnost.

Napomena: 

Za objekte iz novogradnje ne naplaćujemo proviziju kupcima.

Kartica pogodnosti - MAGNAT Real Estate Investments

Kartica pogodnosti

Naš proizvod kartica pogodnosti namenjena je našim klijentima koji su kupili stan našim posredstvom. Svesni smo činjenice da je najveća investicija posle kupovine stana, ulaganje u opremanje istog. Zato smo razvili karticu pogodnost koja će našim kupcima omogućiti brojne popuste kod eminetnih salona nameštaja, bele tehnike, specijalizovanih radnji za oplemenjivanje enterijera, salona keramike i sanitarija.