Central Palace

Rezidencija luksuza. Vaš dom.

od 45m²

Beograd

garaža

april 2023

Central Palace stvoren je za one sa istančanim ukusom i posebnim pogledom na svet. One koji primećuju i najsitnije detalje i spremni su za velike poduhvate. Za vas.

Vaš novi dom ima jedinstvenu poziciju: u centru grada, ali van vreve metropole; blizu svega što vam je važno, ali dovoljno daleko da uživate u šetnji. Smešten u neposrednoj blizini Vukovog spomenika i Bulevara kralja Aleksandra, Central Palace je na desetak minuta vožnje od Save i Dunava, Zemunskog keja ili omiljenog shopping centra.

Buduća metro stanica je u blizini, a jednostavno i brzo ćete uživati i u lepoti zvezdarske šume i u sportskim terenima na Tašmajdanu ili Lionu. Konačno, ovaj fantastičan objekat na najbolji način oživljava istorijski šarm gradskih kuća, pa ćete se svakog dana s osmehom vraćati u svoj dom.

Nemoguće je ne primetiti Central Palace – što je i bila jedna od vodećih ideja u stvaranju ovog objekta. Ukratko, želeli smo da bude toponim, polazna tačka po kojoj se svi drugi objekti ravnaju. Zato smo stvorili savršen miks stilova: moderno znanje prožeto neoklasicističkim detaljima, zelenilo koje na viši nivo uzdiže jasne, pomalo stroge linije fasade, sve izdeljeno u tri vizuelno snažna horizontalna segmenta.

U enterijeru nijedan detalj nije prepušten slučaju. Ulaz je grandiozan, sa visokim plafonima i širokim hodnicima, tako da od prvog koraka znate da stupate u unikatan prostor. Već time dana je najava onoga što vas očekuje jer u svakom od stanova možete da uređenjem ostvarite sve što zamislite. Luksuzni završni detalji uzdići će svako dizajnersko rešenje i u prvi plan staviti ono što je ključno – vaš stil.

Kvalitet gradnje i funkcionalnost svih prostora dovedeni su do perfekcije. Kao što se i očekuje od gradske kuće, termička i zvučna otpornost kompletnog objekta je u nivou predratne gradnje, i u skladu sa najvišim standardima iz oblasti energetske efikasnosti. Svaki od stanova ima terasu ili balkon sa ogradom od kovanog gvožđa, što daje estetski ton i enterijeru i celokupnom zdanju. Naravno, sve građevinske komponente su vrhunskog nivoa, tako da se kvalitet ne dovodi u pitanje.

Birali smo najbolje: vrhunska blindirana vrata, uvozna keramika i sanitarije prve klase, hrastov parket, ekološke boje za zidove, interfon sa video nadzorom, alarmni sistem, split klima uređaji. Svaki detalj je jednako važan jer samo pod tim uslovima možemo da tvrdimo da smo ponosni na ono što je stvoreno.

Sada Central Palace predajemo vama – da uživate kao nikada ranije. Dobro došli!

Kako izgleda Vaš Vaš savršen stan?

1.5 stanovi
2.5 stanovi
3.5 stanovi
4.0 stanovi

Tehnička specifikacija

Preuzmite tehničku specifikaciju objekta u PDF formatu.

Katalog stanova

Preuzmite katalog stanova u PDF formatu.

podeli sa prijateljima

Zahtev za prezentaciju