NOVI KOPAONIK

VAŠ KOP RESORT 

od 30-75m²

Kopaonik

Izolacija

Mart 2023

O RIZORTU

Kop resort

Novi Kopaonik – Suština formiranja i poslovanja apartmantskog kompleksa Novi Kopaonik jeste orijentacija prema kvalitetu u zadovoljavanju potreba i zahteva turista koja je imperativ i važan element diferenciranja proizvoda, kao i ključni element lojalnosti turiste prema određenoj destinaciji, odnosno smeštajnom objektu.

Apartmantski kompleks Novi Kopaonik prati tokove savremenih turističkih tendencija i tražnje, stoga se posebna pažnja obraća na komplementarne sadržaje koji se nalaze u okviru samih objekata, ali i u okviru čitavog kompleksa.

Kvalitet danas predstavlja najznačajnije obeležje i jedno od najjačih konkurentskih oružja svakog proizvoda ili usluge na međunarodnom tržištu. Otuda se vreme u kojem živimo i vreme koje dolazi s pravom može nazvati vreme kvaliteta u kom apartmansko naselje Novi Kopaonik namerava da zauzme vodeću poziciju.

 

 

 

 

 

 

 

O INVESTITORU

Novi Kopaonik

Novi Kopaonik – čini tim iskusnih preduzetnika koji imaju viziju novog Kopaonika, otud i ime Novi Kopaonik kao simbol inovacije, modernizacije kopleksa koji bi trebao da se ugleda na svetske skijaške centre koji u svom fokusu imaju klijenta kome je sve podređeno. Želja nam je da našim kupcima obezbedimo sav komoditet na jednom mestu, bez potrebe za napuštanjem kompleksa, sem kada požele da skijaju. Novi Kopaonik će se prostirati na ukupnoj površini od 300.000 m2 zaravnatog tla idealnog za prostorno planiranje i uređenje zemljišta. – čini tim iskusnih preduzetnika koji imaju viziju novog Kopaonika, otud i ime Novi Kopaonik kao simbol inovacije, modernizacije kopleksa koji bi trebao da se ugleda na svetske skijaške centre koji u svom fokusu imaju klijenta kome je sve podređeno. Želja nam je da našim kupcima obezbedimo sav komoditet na jednom mestu, bez potrebe za napuštanjem kompleksa, sem kada požele da skijaju. Novi Kopaonik će se prostirati na ukupnoj površini od 300.000 m2 zaravnatog tla idealnog za prostorno planiranje i uređenje zemljišta.

 

 

 

 

SAV PROSTOR PODREĐEN  UŽIVANJU U LEPOTI NOVOG KOPAONIK

IZGLED FASEDE OBJEKTA H5

IZGLED TIPSKOG  APARTMANA

OBJEKAT H5

3D OSNOVE RAZLIČITIH TIPOVA APARTMANA

OBJEKAT KB

3D OSNOVE RAZLIČITIH TIPOVA APARTMANA

OBJEKAT KC

SADRŽAJ RESORT-A

MAGNAT Real Estate Investments Vam predstavlja kapitalni projekat Novi Kopaonik – Kop resort koji će se na svom završetku prostirati na prostoru ukupne površine od 300.000 m2.

Naselje će imati najbolji mogući položaj za skijaše, jer se po planu detaljne regulacije planira postavljanje prve stanice Gondole koja će spajati naselje sa najvišim Pančićevim vrhom. Realizacija ovog plana je izvesno u narednih pet godina.

Trenutno se na ovoj lokaciji nalazi prva stanica ski busa i u neposrednoj blizini se planira izgradnja jedini benzinske pumpe na Kopaoniku koja će obezbediti veću autonomiju kako za automobile, tako i za motorne sanke i kvadove koji će biti jedna od mogućnosti avantura sadržaja našeg resorta.

Strukture apartmana će se kretati od 0.5 (garsonjere) do 3.0 (trosobnih) apartmana.

Kvadrature stanova će varirati od 30m² do 80m².
Svi apartmani će imati izlaz na terasu ili dvorište.

Nivo opreme koje nudimo:

•Ugrađena je PVC stolarija od belog/sedmokomornog profila, koja ima odlična toplotna i termo izolaciona svojstva.
•Podovi će biti obloženi hrastovim parketom prve klase sa kombinacijom granitne keramike renomiranih proizvođača u kupatilu, kuhinji i na podu terase.
•Za bezbednost pored kamera biće stanarima ponuđena i 24h/7d fizička bezbednost sa obezbeđenim portirom.
•Održavanje naselja, objekata i parkinga biće poverena firmi koja je najbolja u poslovima tehničkog održavanja na Kopaoniku.

RECEPCIJA

Rezidentima je na raspolaganju 24/7 recepcija sa ljubaznim i profesionalnim osobljem koje će, osim prijema gostiju, pružiti sve potrebne informacije neophodne za sadržajan i bezbedan boravak, kao i niz usluga vezanih za besprekornu organizaciju svakodnevnog života.

 

RESTORAN

Kop resort će biti nova gastro destinacija u podnožju Novog Kopaonika. U prelepom restoranskom ambijentu gosti će moći da uživaju u velikom izboru hrane i pića, pripremljenih i serviranih na vrhunskom nivou. Poseban akcenat biće stavljen na izbalansiranu I zdravu hranu kao I na korišćenje svežih lokalnih namirnica u ishrani.

KAFE

Vreme za kafu ili čaj, druženja, zabavu ili dokolicu gosti mogu da provode u Kop resort kafeu koji, osim velikog izbora najraznovrsnijih napitaka ima mogućnost ponude raznovrsnih zabavnih i opuštajućih sadržaja, poput velikog ekrana, raznovrsne štampe, bilijara.

WELLNESS & SPA

Voda oduvek predstavlja izvor života i značajnu komponentu wellnessa. Gostima Kop resort  na raspolaganju je izvanredno pozicioniran zatvoreni bazen gde u svako doba godine mogu da se revitalizuju u vodi i pogledu na okolinu.
Kupanje u bazenu gosti mogu da kombinuju sa jacuzzijem, izuzetnih tehničkih I estetskih kvaliteta, te na ovaj način hidroterapija postaje zaokružena. Topla voda u kombinaciji sa dubinskom hidro masažom opušta napete mišiće, čime direktno pozitivno utiče na mentalno i fizičko zdravlje.

SPORT & REKREACIJA

Sportski tereni u okviru kompleksa pružaju mogućnost za organizovanje dodatnih programa sportskih priprema i boravka sportista. Sportski sadržaji obuhvatiće indoor sadržaje – sportska dvorana (rukomet, košarka, odbojka), kao i outdoor sadržaje – otvorene terene za rukomet, košarku, odbojku, tenis i mini-golf teren sa 18 rupa.

 

DEČIJE IGRALIŠTE

Dečija igrališta predstavljaju neizostavan deo ponude jednog savremenog kompleksa, stoga Kop resort  prati tendencije današnjice, usmerene na porodični odmor. Dečije igralište, sa svojim raznovrsnim i kreativnim elementima, pružiće mališanima časove zabave i boravka na otvorenom. Poseban akcenat stavlja se na kvalitetno izrađene, raznovrsne i stabilne konstrukcije, koje su postavljene u skladu sa svim pravilima o bezbednosti na dečijim igralištima.

AVANTURA SADRŽAJ

Za prave avanturiste spremili smo bogat sadržaj aktivnosti koji će Vam upotpuniti odmor bilo da ste u poseti našem apartmanu u letnjim ili zimskim mesecima. Za avanturu smo otvoreni 360 dana u godini, a na Vama je samo da odaberete neke od sledećih aktivnosti:

– šetnja po uređenim stazama

– planinarenje po vrhovima

– veštačka stena za penjanje

– vožnja bicikle po planinskim stazama

– vožnja kvadova kroz šumu

– vožnja motornih sanki

– Zip line 

– skijanje, sankanje ili bording

LOKACIJA NOVOG KOPAONIKA

Tehnička specifikacija

Preuzmite tehničku specifikaciju objekta u PDF formatu.

Katalog stanova

Preuzmite katalog stanova u PDF formatu.

podeli sa prijateljima

Zahtev za prezentaciju