Bela Crkva | Masarikova | 238m2

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
2821
238 m²
5.0
MAGNAT
opis nekretnine

Bela Crkva je naselje u Južnobanatskom okrugu i mesto izuzetno bogate istorije i kulture.

Poznato je po svojim ekološkim lepotama, netaknutoj prirodi, raznim manifestacijama, rekama i ambijentalno lepo uređenim jezerima koja svake godine privlače veliki broj turista.

U mirnom i prijatnom okruženju, na svega pola kilometra od centra mesta, nalazi se ova, po svim kriterijumima, veoma unosna ponuda.

U neprometnoj ulici porodične gradnje, idealno ukomponovana na uređenom i održavanom placu od 6,7 ari, nalazi se ova komforna petosobna kuća neto površine 238 m2 iz 2007. godine.

Veoma funkcionalna, toplih i osunčanih prostorija, kuća pruža osećaj prijatnosti i sigurnosti.

Objekat u svom prizemnom delu poseduje izdvojen poslovno-stambeni prostor od 80 m2 sa dva mokra čvora i zasebnim ulazom sa ulice, što pruža mogućnost pokretanja privatne delatnosti različite namene ili izdavanja istog pod mesečni zakup.

Preostala korisna površina kuće sa aspekta koncipiranosti prostora organizovna je kao dve nezavisne stambene jedinice od kojih manja stambena jedinica ispunjava kriterijum dvosobnog, a veća odgovara parametrima trosobnog stana.

U zadnjem delu parcele nalaze se pomoćna zidana ostava, sušnica sa letnjom kuhinjom i mokrim čvorom, ukupne bruto površine od 109 m2.

Kuća poseduje prostran podrum sa prirodnom ventilacijom površine 30 m2, visine plafona 2,5 m2 i bez vlage. Iznad kompletne kuće nalazi se tavanski prostor sa betonskom pločom, što omogućava laku adaptibilnost u stambeni prostor.

Objekat je priključen na gradski vodovod i kanalizaciju i brzo je useljiv.

Predmetna nepokretnost je kompletno renovirana i poseduje ukupno pet mokrih čvorova.

Mogućnost parkiranja više vozila na parceli.

Za preporuku!

U blizini gradske pijace, doma zdravlja, gradskog parka, pošte i kompletne infrastrukture mesta u krugu od pola kilometra.

Agencijska provizija 2%

Klijentima Magnat Real Estate Investments-a obezbeđene su posebne povoljnosti iz programa Kartice Pogodnosti u vidu posebnih uslova i popusta za usluge i prozvode naših partnera poput dizajna enterijera, opremanja prostora, selidbi i mnogih drugih.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:2821