Претрага
Close this search box.
Savremen i luksuzan život u jedinstvenoj oazi mira.

195m²

Kosmaj

Cena 300.000 EUR

Smart

O lokaciji

Planina Kosmaj

Planina Kosmaj je ispunila visoke kriterijume po pitanju infrastrukture, okruženja i kulturno istorijskih znamenitosti koje karakterišu ovaj lokalitet. Sunčanih dana u godini na Kosmaju, nikada ne manjka. Bogatstvo vegetacije, isprepletanih rečica, izvora čiste vode i kvaliteta vazduha u svetlu novih prilika su od presudnog značaja kada biramo zdravu sredinu za lep i dugovečan život. Bliska je povezanost sa Beogradom i okolinom, u ovom slučaju 40 min. prijatne vožnje kroz kosmajske živopisne predele do centra Beograd. Ne daleko, a ni preblizu je prava mera za sve one koji žele da dobiju najbolje iz obe sredine. Planina Kosmaj ima status zaštićenog prirodnog dobra od izuzetnog ekološkog i društvenog značaja.

O projektu

Cosmos Place

Ideju za projekat Cosmos Place smo razvili sa željom da se približimo zdravijem i mirnijem stilu života sa lako dostupnim sadržajima prirode i planine. Ujedno smo se potrudili da zadovoljimo sve potrebe savremenog i luksuznog življenja sa garantovanom privatnošću u jedinstvenoj oazi mira i prirodnih lepota naše rodne Šumadije. Projekat smo planirali pažljivo, sa posebnim osvrtom na korišćenje najsavremenijih materijala koji su morali da zadovolje naše visoke zahteve u gradnji, a da su pritom ekološki i zdravi. Spoj savremenog i modernog dizajna sa jedne strane, a kvalitetnog i dugotrajnog sa druge strane, bila prava odluka. Birali smo prirodne i najdugotrajnije materijale (kamen, čelik i drvo) koji će po svome sastavu, a i lepoti odoleti zubu vremena.

O objektu

Porodična vila

Na obroncima kosmajskih planina, napravili smo kompleks eksluzivnih vila na placevima površina preko 15 ari, gde će se nalaziti ograničen broj objekata. Objekti su projektovani kao porodične vile od 150mdo 250 m2 stambenog prostora funkcionalno organizovanih u prizemlje i dva nivoa.
Prizemlje će biti namenjeno tehničkim prostorijama: garderober, ostava i kotlarnica za grejanje.
Prvi nivo svake od vila je predviđen kao prostor za društvene aktivnosti, a koga će sačinjavati: prostrani dnevni boravak, moderno dizajnirana kuhinja, formalno odvojena trpezarija i radna soba.
Drugi nivo će biti iskorišćen za tri komforne spavaće sobe namenjene za odmor i relaksaciju. Oba nivoa će po projektu imati svoja moderno uređena kupatila.

Dodatni sadržaj

Pametna kuća

Pametna kuća – sve naše vile će biti opremljene pametnom tehnologijom što će dodatno olakšati svakodnevnicu njihovim vlasnicima i pružiti dodatnu bezbednost.
Bazen i dvorište – svaka od vila će imati svoj privatni bazen sa propratnom opremom i dovoljno velikim privatnim dvorištem za sve Vaše potrebe.
Kamin – mogućnost izbora kamina po želji kupca i mogućnost priključka na gas.
Pogled (PLUS) – vile su tako orjentisane da svaka ima jedinstven pogled na prelepe planinske pejzaže direktno iz dnevne sobe.
Parking – vlasnicima će biti obezbeđena dva parking mesta koja su natkrivena.

Zbog velikog interesovanja i ograničenog broja vila, pozovite nas još danas i rezervišete Vaše savršeno mesto u našem Cosmos-u koji smo savremeno projektovali za Vas.

Kako izgleda Vaša Vaša pametna vila?

TIP 3
VAŠ BUDUĆI POGLED SVE DO HORIZONTA
Mesto pod zvezdama kreirano za vaš svakodnevni užitak. Mesto sa koga ćete imati savršen pogled na izlazak i zalazak sunca. Mesto na kome ćete moći da prebrojite sve zvezde u Cosmos-u.
Pozovite za više informacija
DRUGA FAZA IZGRADNJE - FINALIZACIJA
U ovoj fazi gradnje dobro se vide sve konture objekta, ugrađena, stolarija, elektro i vodovodne instalacije, malterisanje, pred sam početak postavke fasade.
Pozovite za više informacija
POGLED NA BAZEN IZ SVIH PROSTORIJA
Parče raja u Vašem dvorištu pružiće Vam mnogo zabave tokom letnjih dana. Sam pogled na bazen daje celom kompleksu dozu elegancije i egzotike u isto vreme.
Pozovite za više informacija
BOČNI IZGLED OBJEKTA SA UREĐENIM STEPENIŠTEM
U ovoj fazi izgradnje se priprema objekat za izolaciju. Vidi se stepenište koje elegnatno spaja prvi sprat sa prizemljem. Prednji plato sa pripadajućim parkingom.
Pozovite za više informacija
Previous slide
Next slide
TIP 1 - Prodato!
TIP 2 - Prodato!

Pronađite Cosmos Place na Google mapi

Tehnička specifikacija

Preuzmite tehničku specifikaciju objekta u PDF formatu.

Katalog stanova

Preuzmite katalog stanova u PDF formatu.

podeli sa prijateljima

Zahtev za prezentaciju