Претрага
Close this search box.

Novi Beograd, Bežanijskih ilegalaca

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1002
806 m²
10.0
MAGNAT
opis nekretnine

U prelepom delu naselja Bežanijska kosa, koje bi se sa pravom moglo nazvati “Novobeogradsko Dedinje”, prodaje se uknjižena luksuzna kuća od 780m2 bruto površine, spratnosti P+Ptk, sagrađena 2010.god..

Pored kuće je i letnja kuhinja od 26m2, takođe uknjižena.

Kuća se nalazi na placu površine 7 ari, koji je privatno vlasništvo prodavca.

Plac je izuzetno dobro pozicioniran jer izlazi na 2 mirne ulice gde su u okruženju samo porodične kuće i zelene površine.

Za gradnju kuće korišćeni su vrhunski, kvalitetni materijali, stolarija drvo – aluminijum, parket I klasa, uvozna keramika, unutrašnja stolarija od punog drveta, vitraž stakla, kamin, inverter “Panasonic” klime, kovano gvožđe…

Prizemlje kuće sastoji se od:

– dnevnog boravka od 82.60 m2

– kuhinje 23m2 + ostava 4m2

– 3 spavaće sobe: 30,80 m2, 18m2, 17m2

– 3 kupatila

– trem 19m2

– vešeraj 10m2

– kotlarnica sa prostorom za pelet

– garaža za 2 veća automobila 63m2

Sprat ima sopstveni ulaz iz dvorišta, a sastoji se od:

– 2 dnevna boravka

– 2 kuhinje

– 5 spavaćih soba

– 2 kupatila

– 4 terase

Plan sa tačnim dimenzijama P + Ptk priložen je uz fotografije.

S obzirom na visinu plafona od 3m i nezavisna 2 ulaza, kuća može biti višenamenska, kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor, kliniku ili za kombinovanje poslovnog i stambenog prostora.

Grejanje je sopstveno na pelet sa potpuno automatizovanim komandama za uključivanje, isključivanje i čišćenje. Takođe se mogu koristiti inverter klime ili kamin.

 

Mikro lokacija je izuzetna jer se u blizini nalaze 2 osnovne škole, 2 vrtića, crkva, “Sc 11 april”, 2 pošte, banke, pijaca, teretana na otvorenom, razni trgovinski centri: Idea, Tempo, Okov, Emmezeta, Maxi, dom zdravlja, KBC “Bežanijska kosa” , klinika ” Anlave”, parkovi za decu, stadion…

Aerodrom je udaljen 6km, a do uključenja na auto put ima 2.4km.

Linije gradskog prevoza 65, 72, 74, 75, 76 i 82

Agencijska provizija 2%
Klijentima Magnat Real Estate Investments-a obezbeđene su posebne povoljnosti iz programa Kartice Pogodnosti u vidu posebnih uslova i popusta za usluge i prozvode naših partnera poput dizajna enterijera, opremanja prostora, selidbi i mnogih drugih.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1002