Претрага
Close this search box.

Surčin, Jakovački Kormadin

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1605
345 m²
10.0
MAGNAT
opis nekretnine

U mirnom i prijatnom okruženju, sa dosta zelenila, na svega 3 km od centra Surčina nalazi se ova, po svim kriterijumima, izuzetna nekretnina.

Idealno ukomponovana u maloj ulici, porodične gradnje, u neposrednoj blizini SRC-a, više autobuskih linija i samousluga.

Atraktivna i izuzetna nekretnina, moderne arhitekture čiji stil je podređen kvalitetu i komforu.

Izvanredan spoj savremenog i opuštajućeg ambijenta.

Kuća odiše atmosferom mira i harmonije, a njene tople, funkcionalne i svetle prostorije doprinose osećaju pune udobnosti.

Zidana 2010. godine primenom vrhunskih materijala u svim aspektima gradnje.

Sastoji se od prizemlja, I i II sprata, pri čemu svaka etaža ima preko 110m², a prisustvo kuhinjsko-trpezarijskog dela i toaleta na svakom nivou čini iste zasebnim stambenim jedinicama po potrebi.

Komforu i luksuzu nekretnine doprinose i tri terase (svaka na po jednoj etaži) površine od po 24m² kao dodatak postojećoj neto kvadraturi kuće.

Mogućnost lake adaptacije tavanskog prostora (urađena delimična unutrašnja termoizolacija) u dodatne stambene prostorije.

Na besprekorno održavanom placu površine 10 ari, nalaze se, takođe, garaža površine 26m², zidana ostava slične kvadrature, kao i kućica od drveta za decu.

Termoizolacija, video nadzor, sopstveni bunar dubine 40 metara, ograda od kovanog gvožđa sa zidanim blokovima, mogućnost parkiranja 3 vozila na parceli – pružaju dodatni osećaj privatnosti i sigurnosti doprinoseći atraktivnosti celokupne ponude.

Urađena gasifikacija ulice.

Kuća je apsolutno bez ulaganja!

Više autobuskih linija, blizina centra Surčina, Sportsko-rekreativni centar Surčin, dobra infrastrukturno-saobraćajna povezanost.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1605