Претрага
Close this search box.

Salaš Stremen | Jakovo |

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
2744
380 m²
MAGNAT
opis nekretnine
Jakovo je jedno od naselja u gradskoj opštini Surčin. Nalazi se u neposrednoj blizini reke Save, na približno 25 km udaljenosti od Beograda. Poslednjih godina naselje beleži privredni rast, značajno unapređenje saobraćajno – infrastrukturne mreže i jasan potencijal razvoja u budućem periodu.

Atraktivna, izuzetna i neuporediva nekretnina u mirnom i prijatnom okruženju, svojevrsna raskošna i ekskluzivna zelena oaza, na udaljenosti od približno 3 km od centra naselja, ukupne površine 9,2 hektara. Izvanredan i ugodan ambijent harmonije, relaksacije, druženja, sporta i domaće kuhinje.

Dovoljno je napisati : Salaš Stremen!

Mesto duge tradicije, posebnog šarma, jedinstvenog komfora, estetike i duha. Mesto kome se rado vraćamo, otkrivajući iznova njegovu sofisticiranu lepotu.

Od objekata na parceli, zastupljeni su:

– restoran sa kuhinjom i pratećim objektima ukupne površine 300 m2

– konjički klub sa senjakom od 800 m2

– 14 natkrivenih prostora za sedenje

– stambeni objekat od 80 m2

– zidani pomoćni objekat od 90 m2

– letnjikovac od 25 m2

– izvojeno zidano kupatilo od 24 m2 sa 4 zasebne kabine

– 4 bunara dubine od 10 do 14 metara – podrum od 10 m2.

Kompletan nameštaj i oprema su uključeni u cenu.

Predmet ponude se sastoji od 4 parcele: – 2939/1 od 5, 72 hektara – 2939/2 od 0, 39 hektara – 2939/3 od 0, 84 hektara i – 2938/5 od 2, 29 hektara.

Parcele se nastavljaju jedna na drugu i po dužini i po širini i prodaju se kao jedna celina.

Sa aspekta Prostornog plana za deo GO Surčin, tj. prema karti ” Plan namene prostora “, odnosno prema Informaciji o lokaciji, kat. parcele br. 2939/1 i 2939/3 se nalaze u zoni ” Poljoprivredna područja – Zona ekološke poljoprivrede, dok se preostale 2 parcele nalaze u zoni ” Građevinska područje – Zona vikend izgradnje “.

– U zoni ekološke poljoprivredne proizvodnje dozvoljena je izgradnja objekata koji ne ugrožavaju područje vodoizvorišta, kao na primer objekti za proizvodnju voća i povrća u zatvorenom prostoru ( staklenici i plastenici ) itd.

– S druge strane, zonu vikend izgradnje mogu činiti grupacije slobodnostojećih individualnih stambenih objekata ( za odmor, rekreaciju, boravak van grada, itd ) i pri njihovom pozicioniranju na parceli primenjuju se sva pravila kao za zonu porodičnog stanovanja.

Pri tome: – max indeks izgrađenosti za ” vikend izgradnju ” iznosi 0.3 – max indeks zauzetosti je 25 % – max spratnost objekta iznosi prizemlje + potkrovlje – min % zelenih površina je 40% Za pomoćne objekte na parceli važe ista pravila kao i za porodično stanovanje.

Gotovo neizmerni potencijal i ekspanzija sadržaja koje imanentno nosi predmetna nepokretnost, brojne turističke atrakcije i mesta za odmor, planirani projekti u bliskoj budućnosti, dodatno doprinose vrednosti i posebnosti predmeta naše ponude.

Odmah useljivo.

Kompletna infrastruktura naselja na udaljenosti od 3 km.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:2744