Претрага
Close this search box.

Zemun | Gornjogradska | 349m2

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
2702
349 m²
7.0
MAGNAT
opis nekretnine

Zemun, ” grad u gradu”, mesto duge i bogate istorije, predstavlja jednu od najlepših beogradskih opština. Blizina reka, mogućnost uživanja u prirodi, boemski duh i njegova bogata infrastruktura čine ga veoma poželjnim mestom za život i stanovanje.
Naselje Sava Kovačević, u tom smislu, pruža sve pogodnosti jednog savremenog životnog prostora bogate infrastrukture i odlične saobraćajne povezanosti.
Atraktivna i izuzetna nekretnina rezidencijalnog tipa i savremene arhitekture čiji stil je podređen kvalitetu i komforu.

Smeštena u blizini Ugrinovačke ulice, ova predmetna nepokretnost je idealna za kupce koji zadovoljstvo i neophodnost životnih aktivnosti spajaju sa ličnim prostorom ispunjenim mirom i lepotom.

Arhitektonski – strukturalno moderno dizajnirana, a prostorno izuzetno funkcionalna, kuća pruža visok komfor, sofisticiranu dimenziju luksuza, maksimano iskorišćen korisni prostor, svetle i osunčane prostorije.

Kuća je sastavni deo poslovno – stambene zgrade, ali sa zasebnim ulazom i zasebnim ograđenim dvorištem od približno 6 ari i funkcioniše kao posebna celina.

Kuća poseduje 3 etaže:

U nivou prizemlja nalazi se ulazni hodnik;

Na nivou I sprata smešteni su:
– raskošan dnevni boravak sa trpezarijskim delom ( open space model )
– izvojen kuhinjski deo
– 3 spavaće sobe ( od kojih je jedna sa svojim zasebnim kupatilom, tzv “master room”
– toalet
– terasa od 5 m2;

Na poslednjoj etaži pozicionirani su:
– dnevni boravak sa delom koji služi kao radni kabinet
– 2 spavaće sobe
– kupatilo.

Dodatnu pogodnost, koja odslikava multifunkcionalnost kuće, pruža i izdvojen stambeni prostor od približno 30 m2 (ulazi u ukupnu kvadraturu od 349 m2) smešten u zadnjem delu dvorišta koji se sastoji od:
– letnje kuhinje
– prostrane ostave
– kupatila
– prostorije za kotao na pelet ili struju.

Osećaju privatnosti i sigurnosti doprinose i zidana ograda, video nadzor, mogućnost parkiranja minimalno 3 vozila na parceli.

Ugradna kuhinja je uključena u cenu; ostali deo nameštaja uz eventualni dogovor.

Atraktivnost ponude ogleda se i kroz mogućnost korišćenja kuće u rezidencijalne svrhe, organizaciju različitih događaja, višenamenske poslovne sadržaje…

Uknjižena na punu kvadraturu i bez tereta.
Odlična saobraćajna povezanost i bogati infrastrukturni sadržaji u krugu od 1/2 km.
Osnovna škola, vrtići, pijaca, pošta, banka, veliki broj restorana i marketa.
Linije gradskog prevoza: Bus 15, 18, 45, 78 i 83
Agencijska provizija 2%.
Klijentima Magnat Real Estate Investments-a obezbeđene su posebne povoljnosti iz programa Kartice Pogodnosti u vidu posebnih uslova i popusta za usluge i prozvode naših partnera poput dizajna enterijera, opremanja prostora, selidbi i mnogih drugih.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:2702