Претрага
Close this search box.

Zemun, Dobanovačka petlja

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
1553
17200 m²
MAGNAT
opis nekretnine

Logistički centar Ugrinovci, nalazi se u blizini strateškog ukrštanja puteva E-70 i E-75, na petlji “RJ1 Dobanovci”, isključenju sa autoputa ka Ugrinovcima u smeru ka Hrvatskoj, u blizini već izgrađenih objekata kompanija Kuhne + Nagel, VR Transport, Cargo Partner, Astra SB itd. što je izuzetna lokacija za pozicioniranje novog objekata sličnog karaktera.

Modularni kompleks predstavlja potvrđen arhitektonsko-urbanistički projekat osam zasebnih parcela koje su takođe predmet prometovanja, i na kojima su projektovani posebni objekti koji u svom međuodnosu formiraju jasnu celinu.

Takođe, novo formiran pristupni put visokog kvaliteta do svih parcela je deo potvrđenog arhitektonsko-urbanističkog projekta.

Zbog ovih činjenica lokacija je prikladna za sve namene na glavnom putu i koridoru 10.

Vrsta zemljišta je gradsko građevinsko zemljište, a namena za uređenje parcela je moguća kroz izgradnju logističko-distributivnog centra sa magacinskim prostorom, poslovno-hotelskog kompleksa, tržnog centra i čitavog niza drugih sličnih sadržaja.

Zemljište je perspektivno i prisutna je tendencija rasta cene.

Predmet prodaje je plac površine 1ha 72ara 92m² i prodaje se u celini.

Za potrebe većih projekata, postoji mogućnost spajanja sa ostalih sedam parcela koje su deo potvrđenog urbanističkog projekta, do ukupne površine od oko 20ha.

Plac je pravougaonog oblika, približnih dimenzija: širina 105 metara, dužina 167 metara.

Zemljište je ravno, čisto i nije izgrađeno.

Odličan je pristup placu preko novo formiranog pristupnog puta visokog kvaliteta na koji se uključuje kod kompanija Kuhne + Nagel, a ulica je široka i omogućava lako uključenje i isključenje i za najveća transportna vozila.

Kompletna infrastruktura je dostupna, a Gasna veza Ugrinovci-Dobanovci trasirana je preko veze Busije koja je u fazi skorašnje izrade prema planu i projektu celokupne gastrifikacije RS.

Sadržaji su usmereni ka potrebama međunarodnog aerodroma „Nikola Tesla“, komercijalnoj i privrednoj zoni opštine, odličnog vezi koridora E10 i ostalih puteva, kao i ka potrebama brojnih kompanija prisutnih na području prosperitetne gradske opštine Surčin.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:1553