Претрага
Close this search box.

Surčin | Bratstva i jedinstva | 402m2

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
2780
402 m²
5.0+
MAGNAT
opis nekretnine

Surčin, kao najmlađa od 17 opština Grada Beograda, sa svojim izuzetno povoljnim saobraćajnim položajem, bogatim socio – ekonomskim infrastrukturnim sadržajima, obiljem prirodnih lepota i turističkih ponuda kao i enormnim razvojnim potencijalom, predstavlja, nesumnjivo, poželjno mesto za život i rad, sa perspektivom daljeg razvoja u bliskoj budućnosti.
U mirnoj ulici pretežno porodične gradnje, nedaleko od centra Surčina, na placu od 2,8 ari pozicioniran je predmet naše ponude koji se sastoji od:

– poslovnog prostora od 286 m2;
– stana od 117 m2
koji zajedno čine stambeno – poslovnu zgradu neto površine 403 m2 uknjižene na punu kvadraturu.

Preciznije:

– Poslovni prostor u nivou prizemlja, orijentisan ka ulici, dominantno – otvorenog tipa sa centralnom prostorijom od približno 260 m2 ( visine preko 3,5 metara) do koje se, bliže ulazu u objekat, nalazi prostran kancelarijski prostor od blizu 30 m2.

– Petosobni dupleks ( u nastavku prizemnog dela ), pri čemu je na donjoj etaži, nivo radova u nivou sive faze, dok su na nivou I sprata kompletno završeni:
– komforno kupatilo sa prirodnom ventilacijom:
– dnevni boravak sa kuhinjsko – trpezarijskim delom
– dve spavaće sobe.

Idealno za različite vrste servisa, objekte iz domena maloprodaje ili veleprodaje, kancelarije sa magacinom, razna predstavništva.

Obim finansijskih ulaganja sa aspekta finalizacije preostalih radova opravdan je potencijalom i lokacijom predmetne nepokretnosti.
Postoji mogućnost izdavanja poslovno stambene zgrade na minimum od godinu dana, uz mesečno rentu u iznosu 1000 evra i dva depozita u iznosu mesečne rente.
Brzo useljiv.
Kompletna infrastruktura mesta na nepunih 3 km udaljenosti.
Linije gradskog prevoza BUS: 601, 604, 610, 860l
Agencijska provizija 2%
Klijentima Magnat Real Estate Investments-a obezbeđene su posebne povoljnosti iz programa Kartice Pogodnosti u vidu posebnih uslova i popusta za usluge i prozvode naših partnera poput dizajna enterijera, opremanja prostora, selidbi i mnogih drugih.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:2780