Претрага
Close this search box.

PALATA CVIJIĆEVA

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
2545
44.20 m²
1.5
MAGNAT
opis nekretnine

Palata Cvijiceva, jedinstvena i glamurozna zgrada pozicionirana na raskrsnici ulica Cvijićeve i Poenkareove sa izuzetnim pogledom na reku, pešačkom udaljenošću od centra grada, odličnim saobraćajnim vezama sa svim ostalim delovima grada i glavnim saobraćajnicama.

Planskom dokumentacijom ova lokacije će dobiti novi bulevar, prelep park i amfiteatar, koji će polako stvoriti novu sliku ovog dela grada.

Pored same zgrade prolaziće linijski park, dok će metro stanica linije 1 biti na oko 200m udaljenosti.

Ovo jedintsveno arhitektonsko zdanje je sagrađeno primenom najviših građevinskih standarda i uspostavljena je savršena sinergija energetke efikasnosti, zvučne izolacije, ekološke gradnje i komfora što ovu aristokratsku lepoticu čini jedinstvenom zavodnicom.

U ponudi imamo izuzetan jednoiposoban stan sa pogledom na Pančevački most i Dunav, u objektu spratnosti 2Po+P+8+Ps, ovaj stan se nalazi na 7. spratu, od prostorija ima kombinovanu sobu spojenu sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i terasu.

Palatu krasi 95 luksuzno opremljenih stanova i 8 lokala.

Uz ovaj stan postoji mogućnost kupovine standardnog garažnog mesta.

Palata Cvijićeva je obučena u visoko kvalitetan beli brački prirodni kameni sa ukrasima od kovanog gvožđa na terasama.

Ovaj stan i pored svoje terase imaće pristup zajedničkom uređenom prostoru punom zelenila.

Park ispred Palate Cvijićeva će biti opremljen igralištem za decu i video-nadzorom, kako bi roditelji i deca bezbedno uživali u svom domu i oko njega, jer će ceo kompleks biti pokriven video nadzorom kao i 24/7 obezbedjenjem.

U blzini su OŠ “Vlada Aksentijević”, Dom zdravlja, maloprodajni i ugostiteljski objekti, vrtići, apoteke, objekti za fitnes i rekreaciju.

Linije gradskog prevoza: Bus: 37,79, 44, a u neposrednoj blizini 16, 23, 27E, 32E, 43, i 95

Klijentima Magnat Real Estate Investments-a obezbeđene su posebne povoljnosti iz programa Kartice Pogodnosti u vidu posebnih uslova i popusta za usluge i prozvode naših partnera poput dizajna enterijera, opremanja prostora, selidbi i mnogih drugih.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:2545