Претрага
Close this search box.

Palilula, Cvijićeva

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
2604
53.34 m²
3.0
MAGNAT
opis nekretnine

Palata Cvijićeva, jedinstvena i glamurozna zgrada pozicionirana na raskrsnici ulica Cvijićeve i Poenkareove sa izuzetnim pogledom na reku, pešačkom udaljenošću od centra grada, odličnim saobraćajnim vezama sa svim ostalim delovima grada i glavnim saobraćajnicama.

Planskom dokumentacijom ova lokacije će dobiti novi bulevar, prelep park i amfiteatar, koji će polako stvoriti novu sliku ovog dela grada.

Pored same zgrade prolaziće linijski park, dok će metro stanica linije 1 biti na oko 200m udaljenosti.

Ovo jedinstveno arhitektonsko zdanje je sagrađeno primenom najviših građevinskih standarda i uspostavljena je savršena sinergija energetke efikasnosti, zvučne izolacije, ekološke gradnje I komfora što ovu aristokratsku lepoticu čini jedinstvenom zavodnicom.

U ponudi imamo izuzetan trosoban stan, zapadno orijentisan, sa pogledom na Cvijićevu ulicu, u objektu spratnosti 2Po+P+8+Ps, ovaj stan se nalazi na 8. spratu, od prostorija ima kombinovanu sobu spojenu sa kuhinjom, dve spavaće sobe, hodnik i kupatilo.

Palatu krasi 95 luksuzno opremljenih stanova i 8 lokala.

Stan se izdaje na duži vremenski period, a useljiv je od januara 2024. godine.

Na zahtev zakupca, može ostati nenamešten, ili biti polunamešten/namešten.

Palata Cvijićeva je obučena u visoko kvalitetan beli brački prirodni kameni sa ukrasima od kovanog gvožđa.

Omogućen je pristup zajedničkom uređenom prostoru punom zelenila.

Park ispred Palate Cvijićeva će biti opremljen igralištem za decu i video-nadzorom, kako bi roditelji i deca bezbedno uživali u svom domu i oko njega, jer će ceo kompleks biti pokriven video nadzorom kao i 24/7 obezbeđenjem.

U blzini su OŠ “Vlada Aksentijević”, Dom zdravlja, maloprodajni i ugostiteljski objekti, vrtići, apoteke, objekti za fitnes i rekreaciju.

Linije gradskog prevoza: Bus: 37,79, 44, a u neposrednoj blizini 16, 23, 27E, 32E, 43, i 95

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:2604