Претрага
Close this search box.

Zemun, Konstantina Lekića

Šifra oglasa Površina Struktura Agent
2483
48 m²
2.0
MAGNAT
opis nekretnine

Zemun, ” grad u gradu”, mesto duge i bogate istorije, predstavlja jednu od najlepših beogradskih opština.

Blizina reka, mogućnost uživanja u prirodi, boemski duh i njegova bogata infrastruktura čine ga veoma poželjnim mestom za život i stanovanje.

Ulica Konstantina Lekića u delu ka Senjskoj ulici, mikrolokacija Bački Ilovik, pruža pogodnosti jednog mirnog životnog prostora sa potrebnim infrastrukturnim sadržajima u blizini i veoma dobre saobraćajne povezanosti.

Veoma funkcionalan, svetao, dvostrano orijentisan, dvosoban stan u mirnoj ulici sa puno zelenila.

Nalazi se u maloj zgradi od ukupno 11 stanova, na tzv. pravom visokom prizemlju s obzirom da visina od kote zemljišta do donje ivice prozora stana iznosi preko 2 metra.

Uknjižen na punu kvadraturu od 49 m2.

Pomenutoj neto površini stana treba dodati i pripadajuću, izuzetno retko prostranu terasu od 22 m2 koja, sa svoje strane, znatno uvećava komfor i udobnost nekretnine pružajuć istoj potencijal vredan pažnje.

Visina plafona u stanu iznosi 2,70 metara.

Stan je kompletno okrečen u septembru 2023. godine.

PVC stolarija je zamenjena na izlazu ka terasi, dok je preostali deo nekretnine u izvornom stanju.

Sigurnosna vrata.

Niski režijski troškovi.

S obzirom na pozicioniranost, stan je idealan za sve kojima je relevantan parametar udaljenosti od buke u mirnom okruženju.

Parking.

Odmah useljiv!

Bogata infrastrukturna mreža u krugu od 1 km sa velikim brojem prodavnica, autobuskih linija, osnovnom i srednjom školom, vrtićima, pijacom…

Klijentima Magnat Real Estate Investments-a obezbeđene su posebne povoljnosti iz programa Kartice Pogodnosti u vidu posebnih uslova i popusta za usluge i prozvode naših partnera poput dizajna enterijera, opremanja prostora, selidbi i mnogih drugih.

lokacija
podeli sa prijateljima
Šifra oglasa:2483