Golden-22

Vrednost koja ne prolazi.

30-142m²

Beograd

Garaža

Jun 2023

O lokaciji

Hadžipopovac

Opredelili smo se za gradnju u najužem delu opštine Palilula, poznatu kao Hadžipopovac. Ime je dobijeno u neka davna vremena, po tadašnjoj najimućnijoj beogradskoj porodici, Haži-Popović koji su na ovoj lokaciji imali svoje prostrano imanje. Danas ovaj deo grada predstavlja usko jezgro Palilule i doživelo je pravi procvat u savremenoj gradnji luksuznih zgrada koje pretenduju da naslede slavu svojih bogatih predaka. Akcenat je na lokaciji koja mora imati dobru povezanost sa svim važnim infrastrukturnim objektima, saobraćajnicama, a poželjno je da postoji i istorijsko nasleđe.

O projektu

Golden-22

Ekonomski eksperti tvrde da je u ulaganje u zlato ili nepokretnosti najisplativija investicija.
Da bi nekretnina bila “zlata vredna“ i posle dugo godina, bitno je više faktora. Naš projekat Golden-22 ispunjava sve kriterijume koje zahteva savremena gradnja i moderan način života. Objekat je izgrađen od čvrstih i kvalitetnih materijala koji će odoleti svakom iskušenju. U gradnji koristimo isključivo najbolje i proverene materijale koji su pre svega: Prirodni kamen, mermer, čelik, kovano gvožđe, drvo i troslojno staklo (klima gard). Ovo jedinstveno arhitektonsko zdanje Golden-22 nazvano po simbolici vrednosti koje ne prolaze, sagrađen je primenom najviših građevinskih standarda, energetske efikasnosti, zvučne izolacije i ekološke gradnje što potvrđujemo i energetskim pasošem.

O objektu

Stambene jedinice

Broj stambenih jedinica u prvoj ponudi je ograničen na garsonjere, jednosobne, jednoiposobne, dvoiposobne i četvorosobne stanove u objektu spratnosti Po+P+4+Ps. Površine stanova su projektovane u površinama od 30m2 do 94m2.

Grejanje je centralno sa ugrađenim kalorimetrima omogućiće korisniku optimalnu temperaturu stambenog prostora sa značajnim uštedama. Klima uređaji se podrazumevaju kao standardna oprema.

Stolarija je aluminijumska u antracit boji sa impresivnim dimenzijama od 2.40m širine i visine prozora od poda do plafona. Roletne su na elektro pogon sa taster kontrolom. Sigurnosna vrata marke Bosal i video nadzor su zaduženi za Vašu sigurnost.

Sanitarije i keramika: Geberit, Herz ili Grohe daće Vašem kupatilu poseban glamur.

Parking lift sa platformama podržava sve tipove putničkih vozila, čak i gabaritna terenska SUV vozila. Obezbeđeno je 22 parking mesta sa jednim rezervisanim parking mestom za slabo pokretna ili nepokretna lica. Posebne pogodnosti: odnose se na korišćenje podrumske ostave od 1,5m2 što je danas retkost u ponudi modernih stanova.

Info

Dodatni sadržaj

U blizini su tržni centar “Zira”, Sportska Hala Radivoj Korać, Ledena dvorana Pionir, više fakulteta, dve osnovne škole, obdanište, Palilulska pijaca i Dom zdravlja.

Linije gradskog prevoza: 33, 48, 28, 40, a u neposrednoj blizini 77, 79, 304N, 304NA, 304Nb.

Naše zgrade gradimo da traju, da se nasleđuju, to su projekti koji svojim izgledom i kvalitetom ostavljaju trag u vremenu.

Kako izgleda Vaš Vaš savršen stan?

Garsonjera (br. 4)
Jednoiposoban stan (br. 14)
jednoiposoban stan (br. 8)
Četvorosoban stan (br. 7)
Penthouse (br. 20)
Penthouse krov (br. 20)

Tehnička specifikacija

Preuzmite tehničku specifikaciju objekta u PDF formatu.

Katalog stanova

Preuzmite katalog stanova u PDF formatu.

podeli sa prijateljima

Zahtev za prezentaciju