Претрага
Close this search box.

Agent prodaje nekretnina

Agent prodaje nekretnina

O kompaniji

MAGNAT Real Estate Investments je tokom poslednjih 30 godina razvio lidersku poziciju na tržištu nepokretnosti. Zbog velike dinamike i ubrzanog rasta tržišta. Otvorili smo dva poslovna centra, kako bismo bili jednako dostupni našim klijentima na Novom Beogradu i Starom Gradu, a koji su opet dobro povezani sa svim prigradskim opštinama.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na izazovnoj poziciji agenta prodaje i time doprinesete razvoju sitema MAGNAT nepokretnosti.

MAGNAT Real Estate Investments se bavi prometom nepokretnosti, odnosno posredovanjem pri kupoprodaji i iznajmljivanju stanova, kuća, vikendica, lokala, poslovnog prostora, zemljišta i ekskluzivnih vila. Za naše poslovne partnere radimo promovisanje i brendiranje novoizgrađenih objekata.

PREDNOSTI POSLA

Radno iskustvo je prednost – neki poslovi su takvi da se brzo mogu savladati, ako postoji iskrena želja i volja, pa često kažemo za nekoga da je rođeni prodavac, iako nije završio školu za trgovca.

Godine nisu bitne – dobro došli su svi koji žele da uče i doprinose sebi i svojoj zajednici. Neka interna istraživanja su nam pokazala da se na ovom poslu najbolje snalaze osobe od 40 do 65 godina. Zašto? Prvenstveno, zato što osoba do 40 godina ostavlja utisak poverenja, odgovornosti, ima više strpljenja, već ima neko pređašnje iskustvo u radu sa ljudima i finansijski je nezavisnija.

Klizno radno vreme – Vi sami oraganizujete i planirate svoj radni dan. Ovakav vid organizacije je idealan za izbalansiran privatan i poslovan život.

Slobodni dani – mi iskreno verujemo da su poverenje i iskrenost nešto što ljude povezuje, stoga rado izlazimo u susret našim zaposlenima u slučajevima kada im je to potrebno.

Zarada bez maksimalnog limita – zavisi od Vas samih i jednaka je vašem zalaganju i trudu. Smatramo da je svet bez limita i ograničenja mnogo zanimljivije i kreativnije mesto za život. Naknada od prvog zaključenog posla prodaje iznosi minimalno 40.000 rsd.
NAPOMENA: Rad u oblasti posredovanja u prometu nepokretnosti je danas jedna od najprofitabilnijih delatnosti na globalnom tržištu. Dobar agent u Beogradu mesečno ostvari prihod u visini dve prosečne srpske plate.

Posedovanje licence za posrednika je prednost – ukoliko ste spremni da se i dalje usavršavate, biće Vam obezbeđeni treninzi prodajnih veština i teorijskog znanja. Iskusni treneri će vas voditi kroz proces obuka na kojima je čak poželjno grešiti, jer tako se stvara iskustvo. Nakon obuke bićete osposobljeni za polaganje testa za licencu bez bojazni od neuspeha. Firma snosi troškove polaganja ispita.

Prijateljska radna atmosfera – je poželjna za rad bez stresa. Svesni smo da će se vaše zadovoljstvo na poslu reflektovati na klijente, zato se trudimo da poslovna klima bude takva, da vi uvek imate iskren osmeh na licu.

Moderan radni prostor u kome ćete raditi nalazi se na Novom Beogradu i u Centru. Svaki agent prodaje će imati svoj sto sa osnovnom računarskom opremom.

POTREBNE KVALIFIKACIJE:

  • najmanje srednja stručna sprema;
  • sa ili bez iskustva;
  • opredeljenost kandidata da se dugoročno bavi posredovanjem u prometu nepokretnosti;
  • prednost poznavanje Ruskog jezika ili Engleskog jezika;
  • poznavanja osnova rada na računaru i internetu;
  • profesionalno ponašanje;
  • pristojno odevanje;
  • dobre pregovaračke veštine i izražena učtivost u komunikaciji;

KAKO ĆE IZGLEDATI JEDAN VAŠ RADNI DAN?

Redovni sastanci će se obavljati u kancelariji tokom celog perioda obuke i Vašeg osposobljavanja za samostalni rad.

Posao sa nepokretnostima počinje u kancelariji i bazira se na istraživanju i analizi tržišta nepokretnosti, ponudom konkurencije i trendovima sa jedne strane i psihologijom kupaca u prodaji sa druge strane. Posao je dinamičan, te će Vam omogućiti kvalitetne kontakte i odličnu zaradu, ako ste vredni i posvećeni.

Telefonska komunikacija sa klijentima je neophodna, a sastanci se mogu obavljati u objektu koji je predmet prodaje ili kupovine uz prethodni dogovor sa vlasnicima nepokretnosti.

Prodaja može započeti u telefonskim razgovorima sa potencijalnim kupcima i obično se realizuje u objektima koji su i predmet prodaje. Sama realizacija prodaje ili zaključenje prodaje se obavlja u našim poslovnim centrima na Novom Beogradu za starogradnju i u centru grada za novogradnju.

Prethodne objave