Претрага
Close this search box.

Izračunajte sami svoju ratu kredita uz Kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator

Neophodan Vam je kredit za stan, ali niste sigurni da li će Vam biti odobren?

Odgovorite na ovih nekoliko pitanja i rešite svoje stambeno pitanje odmah!

Banovo brdo - Novogradnja - Karpoševa
Banovo brdo – Novogradnja – Karpoševa

Ako ste pronašli savršen stan, ali niste sigurni da li ćete imati dovoljno novca ili ćete morati da podignete kredit, možemo Vam pomoći da u nekoliko koraka saznate da li bi Vam kredit bio odobren kod Banca Intesa  i OTP banke, koje za naše klijente mogu obezbediti najpovoljnije uslove kreditiranja.

  • Da bi Vam bio odobren kredit, osnovni uslov je da nepokretnost za koju se odlučujete mora biti uknjižena i bez tereta, kako bi banka mogla staviti hipoteku na istu, kao instrument obezbeđenja. Ako je reč o novogradnji, objekat mora imati urednu Građevinsku dozvolu i, premaa proceni ovlašćenog procenitelja, 80% završen.
  • Da biste podneli zahtev za kredit treba da budete u stalnom radnom odnosu, na neodređeno vreme.
  • Sledeći važan uslov je da ste zaposleni u firmi barem godinu dana (ovaj uslov može varirati u zavisnosti od banke).
  • Kada je reč o kompaniji za koju radite, kako bi Vam kredit bio odobren, važno je da firma postoji najmanje dve godine (kao i prethodni uslov, i ovaj može da se razlikuje od banke do banke).
  • Morate imati čistu kreditnu istoriju u kreditnom birou, a to znači da nikad pre niste kasnili u otplati niti bili tuženi zbog neplaćanja kredita, rata, itd.
  • Poslednji uslov tiče se Vaše kreditne sposobnosti. Vaša mesečna primanja moraju biti dovoljna, tako da bez problema možete otplaćivati kredit. Rata kredita ne sme premašivati 50% Vaših mesečnih primanja.

Ukoliko smatrate da ispunjavate ove uslove, za dalju pomoć možete kontaktirati naš tim koji će Vam objasniti kako da uz pomoć kreditnog kalkulatora izračunate ratu za Vaš stambeni kredit. Osigurajte sebi nepokretnost kakvu želite uz našu pomoć!

Prethodne objave