Претрага
Close this search box.

Da li ste sigurni da znate šta predstavlja jedan Penthouse?

Penthouse Cvijiceva Palace

DEFINICIJA PENTHAUSA

PENTHOUSE & SUNY ROOF
PENTHOUSE & SUNY ROOF

Penthaus (engl. penthouse) predstavlja luksuznu nepokretnost, koju najčešće karakterišu odličan pogled iz svih prostorija, velika krovna terasa, koja može da se pretvori u krovnu baštu, neobični raspored prostorija, privatni lift iz kog se ulazi u stan, smart sistemi i druge osobenosti ovakvih nepokretnosti. Luksuznih stanova tipa penthaus nema mnogo na tržištu, uglavnom iz razloga jer su velikih površina i visokih cena. Zbog toga je tržište ovakvih nepokretnosti relativno stabilno.

Glavni kriterijumi za izbor pentahusa su:

  1. Pogled iz stana

Panoramski pogled je osnovna karakteristika ovakvih nepokretnosti, pa je zato značajno u kom delu grada se nalazi objekat i ka kom delu grada će pogled biti usmeren – da li ka reci, centru grada, turističkim atrakcijama, kulturno-istorijskim spomenicima ili nečem drugom. Razmislite dobro kakav pogled najviše prija Vašem oku i u skladu s tim potražite nepokretnost koja će ovaj uslov ispuniti.

Penthouse Palata Cvijićeva
Enterijer krovnog dvorišta
  1. Privatnost

Kupci penthausa žele ne samo lepu i luksuznu nepokretnost, već i da boravak u njoj bude što prijatniji, udobniji i sigurniji. Ovo je jedan od razloga zašto investitori vrlo često odlučuju da za penthause bude projektovan poseban lift koji vodi do samog stana, a pristup omogućen korišćenjem najmodernijih sigurnosnih sistema, kao što je otisak prsta, sistem za pristup karticama i dvadesetčetvoročasovni video nadzor.

  1. Kvalitet gradnje i opremanja

Celokupna oprema i tehnička specifikacija mora ispuniti visoke kriterijume i zahteve luksuznog stanovanja. Zbog toga je veoma važno da objekat bude izgrađen od visokokvalitetnih materijala. Pored toga, prilikom same izgradnje zgrade moraju se uzeti u obzir sva opterećenja koja nosi penthaus. Neretko stanari penthausa žele da instaliraju bazen, postave zeleni krov ili krovnu baštu, pa čak i heliodrom, te je u takvim slučajevima izuzetno važno da sva opterećenja koja prate ovakva opremanja ne naruše izdržljivost samog objekta.

Penthouse Cvijiceva Palace
Penthouse Cvijiceva Palace

Ukoliko želite da saznate na šta još treba obratiti pažnju prilikom izbora penthausa i da se upoznate sa našom ponudom ovakvih nepokretnosti, pozovite nas i zakažite sastanak za prezentaciju penthausa po svojoj meri. Predlažemo Vam da pogledate jedan penthausa u projektu Cvijiceva Palace.

Magnat Real Estate Investments

Prethodne objave