Претрага
Close this search box.

Kako da uvećate vrednost svog zemljišta?

Povećanje vrednosti zemljišta kroz izgradnju

Posedujete lokaciju na kojoj je moguća gradnja?

Evo zašto je izgradnja novog objekta najbolja i najisplativija investicija

Izbor investitora je uvek na Vama
Izbor pravog investitora je uvek na Vama

Svedoci smo tome da se već dugi niz godina mogu videti, kako u centralnim gradskim sredinama, tako i na periferiji, objekti u oronulom stanju ili ograđena napuštena zemljišta i gradilišta.

Veliki broj parcela i objekata ima mogućnost izgradnje, ali nema rešen imovinsko pravni  status.

Vlasnici tih lokacija nemaju nikakve koristi od svoje imovine. U najvećem broju slučajeva, nezavršeni objekti se ne mogu iznajmljivati, a njihova rekonstrukcija bi iziskivala ogromna sredstva. Podela ovakvog zemljišta često urbanistički nije dozvoljena.

Šta je onda rešenje?

Najpovoljnije rešenje za vlasnike takvih nepokretnosti je da se u ovakvim slučajevima obrate baš nama! Početak kraja Vaših problema je u saradnji sa  našim pravnim timom, koji bi verovatno mogao uspešno analizirati i rešiti eventualne imovinsko pravne probleme.

Pravni aspekt - MAGNAT Real Estate Investments
Pravni aspekt – MAGNAT Real Estate Investments

Nastavak saradnje  bi bio pronalaženje Investitora koji bi preuzeo finansiranje projekta radi preuređenja ovakvih lokacija u nove poslovne zgrade ili stambene oaze. Nudimo rešenje u kome su svi na dobitku: i vlasnici lokacija i investitori, kao i budući kupci, kojima bi se ponudile nove i kvalitetne stambene ili poslovne jedinice na tržištu.

Kvalitetnom i pouzdanom gradnjom na periferiji grada sama naselja bi postala atraktivnija, jer se danas novi stambeni objekti grade sa dodatnim zajedničkim sadržajima, garažnim mestima, dečjim igralištima i poslovnim prostorima. Sa ovakvim razvojem grada, cene već postojećih nepokretnosti bi se u ovakvim naseljima povećale.

Ukoliko Vam je neophodno još saveta na ovu temu, možete nas kontaktirati i zakazati sastanak s našim stručnim timom koji bi Vas uputio na rešenje koje bi za Vas bilo najbolje!

Magnat Real Estate Investments

Prethodne objave