Претрага
Close this search box.

Predlažemo Vam povoljne i udobne nepokretnosti za poslovne habove

Poslovni habovi - Novi Kopaonik Kop Resort

Vaša kancelarija u planini

Da biste nesmetano obavljali posao neophodan vam je samo laptop? Možda ste frilenser, koji nema obavezu da sedi u kancelariji, ali ne smatrate trpezarijski sto u svom stanu idealnom zamenom za radni sto i radni prostor? Predstavljamo Vam naše savršene nepokretnosti za poslovne „habove“, odnosno tzv. coworking prostore, u kojima možete provesti svoj radni dan u društvu drugih kolega s kojima biste mogli razmeniti živu reč. Prvi koji su počeli da koriste ovakve prostore jesu programeri. Polako je počela da ih prati čitava IT industrija, dizajneri, prevodioci, itd. Mogućnost komuniciranja s drugima, analiziranja situacija, razmene mišljenja ima neprocenjivu vrednost. Snaga ovakvih prostora jeste u zajedničkom okruženju i kreativnosti. Habovi se veoma lako mogu preurediti na način koji vama odgovara: može se osmisliti kao veliki otvoreni prostor ili se može pregraditi tako da sadrži više manjih kancelarija.

Prvi predlog je novi rizort na Kopaoniku

Prvi predlog koji smo pripremili za vas, dopašće se ljubiteljima prirode, koji žele da organizuju svoj život van grada. Reč je o prostorima u okviru kompleksa KOP Resort na Kopaoniku. Svi sadržaji koji su neophodni za udobnost modernog života na planini biće dostupni, te odmah nakon završenog radnog dana postoji mogućnost da se odlučite za neku od aktivnosti koja će vas opustiti i obnoviti za nove poslovne uspehe. Da li će to biti skijanje i neki od zimskih sportova u zimskom periodu ili pešačenje, plivanje u bazenu ili neka druga aktivnost na sportskim terenima KOP Resort-a u toku letnjeg perioda, ostaje da se sami opredelite. Više o projektu Novi Kopaonik Kop Resort možete pogledati na zvaničnom sajtu www.novikopaonik.rs

Novi Kopaonik Kop Resort
Novi Kopaonik Kop Resort

Poslovni apartmani u gradu

Ako ste ljubitelj gradske sredine, želite da u blizini svog posla imate sve potrebne sadržaje, predlažemo da kreirate svoj poslovni hab u prelepom kraju Zemuna na mestu gde se nalazi stambeno-poslovni objekat Taurunum Tandem. Pozicioniran je na odličnoj lokaciji, u jednoj od najznačajnijih ulica Zemuna, Cara Dušana, a blizina Dunava ovu lokaciju posebno atraktivnom, zbog blizine restorana na obali reke. Snaga ovakvih prostora jeste u zajedničkom okruženju i kreativnosti. Habovi se veoma lako mogu preurediti na način koji vama odgovara: može se osmisliti kao veliki otvoreni prostor ili se može pregraditi tako da sadrži više manjih kancelarija, odvojenu salu za sastanke s klijentima, kolegama ili saradnicima, čajnu kuhinju, salu za relaksaciju, itd.

Taurunum Tandem objekat u Zemunu
Taurunum Tandem

ŠTA VAM POSLOVNI APARTMANI TARUNUM TANDEM PRUŽAJU

1. Priliku da po ceni jedne nepokretnosti budete
vlasnik više poslovnih jedinica (od 2 do 3)
2. Mirnije radno okruženje, nego u centru grada
3. Modularni prostor za više zaposlenih
4. Parking za zaposlene i klijente
5. Brz optički internet
6. Video nadzor objekta i hodnika
7. Alarm sa senzorima pokreta
8. Protivpožarni senzor
9. Odličan kvalitet ugrađenih materijala i
opreme
10. Pametan sistem grejanja (fen coil)

Poslovni hab
Poslovni hab

Šta još trebate da znate o poslovnim apartmanima

U formalno-pravnom smislu, po Zakonu o planiranju i izgradnji, poslovni apartmani kao takvi su jedna nezavisna kategorija u prometu nepokretnosti, ali je njihov promet kod nas još uvek zanemarljiv. Iako ove nepokretnosti izgledaju kao najnormalniji stanovi za život, ipak se ne mogu finansirati iz stambenog kredita, a troškovi i porez na imovinu su neznatno viši, tj. isto kao i za obične poslovne prostore. Kod kupovine ovakvih nekretnina nema povraćaja PDVa kod kupovine prvog stana.

Proverite zašto mi uspešno prodajemo stanove

Magnat Real Estate Investments
Magnat Real Estate Investments

 

Prethodne objave