Претрага
Close this search box.

Koja površina stana je optimalna za Vas i Vašu porodicu?

Kako odrediti koliki stan nam je neophodan?

Da li i ovde može da se primeni kriterijum: Manje je Više?

Mislimo da NE.

Ako ste primetili da Vam je Vaš trenutni dom postao mali jer planirate proširenje porodice, ako  želite da nabavite kućnog ljubimca  ili jednostavno nemate dovoljno mesta za za sve sitnice koje su vam potrebne – Vama sigurno treba veći stan.

Mi imamo stan za Vas
Mi imamo stan za Vas

Kako pravilno proceniti kolika površina i struktura vam je neophodna?

Predlažemo da ispratite sledeće korake, pre nego što se odlučite.

  1. Odredite broj spavaćih soba – ovde slobodno možete uračunati i da li vam je neophodno još jedno kupatilo ili ipak samo želite odvojeni toalet od glavnog kupatila.
  2. Napravite spisak nameštaja koji želite u svom novom stanu i premerite ga kako biste znali koliko prostora će Vam zauzeti.
  3. Zakažite razgledanje stana za koji po površini i strukturi smatrate da bi vam bio dovoljan – na licu mesta možete proceniti da li bi takva nepokretnost zadovoljila sve Vaše želje ili Vam je ipak potrebna soba više.
  4. Razmislite se da li Vam treba stan veće površine, da li Vam je stvari neopodna soba više ili bi za vas bila idealna kupovina kuće kojom biste obezbedili dodatni prostor u vidu dvorišta i pomoćnih prostorija.
  5. Na kraju svega morate imati u vidu cenu preseljenja iz jednog u drugi stan. Proverite sa koliko sredstava raspolažete, proverite Vašu kreditnu sposobnost, pored razlike u ceni računajte na troškove poreza, javnih beležnika, eventualne adaptacije i slično.

U svakom momentu, možete se obratiti svom agentu za nekretnine, koji će Vam pomoći da napravite što bolji izbor u skladu sa svojim željama. Pozovite nas i pojednostavite proceduru kupovine nove nepokretnosti. Sa nama bezbrižno možete ići iz stana u stan.

Magnat Real Estate Investments

Prethodne objave